• Develop and implement Food and Beverage promotions, strategies and special events in conjunction with the Executive Chef and the Director of Sales and Marketing.
• Coordinate the upkeep and cleanliness of all outlets by liaising with Housekeeping and Maintenance.
• Liaise with the Executive Chef on menu engineering and portion control, ensuring the highest food standard is achieved whilst selling at the correct prices.
• Maintain all equipment within the outlets eg. Menus, linen, china, glass, electrical equipment and Point of Sale system.
• Responsible for the checking of all stock, requisitions and equipment on a regular basis.
• Drive corporate or Hotel specific programs that affect guest satisfaction and profitability in the outlets.
• Implement control procedures to minimize errors, fraud and waste.
• Ensure that the property is seen as being the principle innovator in the market place.
• Coordinate Hotel wine lists, offering choice and variety as well as price consistency throughout the Outlets.
• Manager all entertainers in the property, ensuring quality standards are maintained.
• Handle Food and Beverage complaints in a timely and effective manner.
• Ensure correct liquor licensing laws are abided by, paying attention to intoxicated guests and underage guests.
• Prepare monthly outlook/forecast reports.
• Negotiate Food and Beverage contracts within corporate guidelines.
• Conduct development and performance reviews, identifying key personnel for further development and structured career pathing.
• Implement and maintain training systems to ensure that associates have the necessary framework and skills to perform their job efficiently and effectively.
• Prepare work schedules and annual leave schedules within budget, business expectations and guidelines of the appropriate industrial legislation.
• Participate in the preparation of the Strategic Business and Operating Plans.
• Ensure that all associate comply with the grooming and uniform standards.
• Oversee the selection and appointment of new associates with the department.
• Conduct regular staff meeting to keep all associates informed.
• Ensure compliance with legislated health and safety requirements within the workplace
• Comply with all Corporate and Hotel Standards and Procedures
• Actively promote a work environment, which cares for guests and associates alikeCollege / Bachelor Degree, major in food & beverage, culinary
Knowledge about Food & Beverage (standard, trend, taste...)
Good English
At least 3-year experience in similar position in 4-5-star hotelAttractive salary and benefits package.
Insurance: In addition to health insurance, social insurance, and unemployment insurance according to the Labor Law, employees are entitled to participate in the health insurance package under the Group regime.
13th month salary, and holidays.
Công Ty CP Kỹ Nghệ Xanh Việt Nam ra đời với sứ mệnh là đảm bảo chất lượng sản phẩm máy nghiền dăm gỗ, máy băm dăm gỗ, máy ép khối, thiết bị nông nghiệp, thiết bị bảo quản, thiết bị xử lý nước thải, thiết bị năng lượng mới, máy sấy,.. một cách hoàn hảo khi đưa ra thị trường. Điều này chỉ có thể thực hiện khi cả đội ngũ nhân viên cùng đồng hành với ban lãnh đạo để thực hiện những chiến lược về sản phẩm, dịch vụ, giá cả một cách hiệu quả.
Phát triển các dự án nghiên cứu và ứng dụng các công nghệ mới vào thiết kế và chế tạo dây chuyền thiết bị sản xuất công nghiệp để ngày càng hoàn thiện hơn các dòng sản phẩm chính, tiếp tục nâng cao tính năng và giảm giá thành sản xuất. Điều này mang lại lợi ích trực tiếp cho công ty qua việc làm cho sản phẩm của Kỹ Nghệ Xanh trở nên cạnh tranh hơn trên thị trường, đồng thời giúp cho khách hang có nhiều lựa chọn với giá thành hợp lý.
Rất hân hạnh được hợp tác với quý khách hàng trong thời gian tới.