Việc làm KỸ NGHỆ XANH VIỆT NAM

Cập nhật 14/08/2024 15:32
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY CỔ PHẦN KỸ NGHỆ XANH VIỆT NAM
Food & Beverage Director/ Manager | Giám đốc Ẩm thực/ Quản lý Bộ phận Ẩm thực
KỸ NGHỆ XANH VIỆT NAM
24 việc làm 5 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 08/08/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/08/2024
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Côn Đảo - Bà Rịa - Vũng Tàu

Mô tả công việc

  • Coordinate annual food & beverage promotions with Sales & Marketing and property management; measure success.
  • Analyze and set food cost standards per resort.
  • Oversee menu quality, food & beverage costs, service delivery, training, cleanliness, and SOE quality.
  • Set brand standards for restaurant and banquet menus, including quality, variety, creativity, and presentation.
  • Collaborate with Kitchen team for seasonal menu changes, recipes, costing, and test cooking.
  • Ensure food preparation follows recipes and presentation standards.
  • Structure consolidated purchasing agreements for cost savings with Group Purchasing.
  • Inspect produce quality and liaise with finance and purchasing departments.
  • Review and improve receiving, handling, and storage processes for food produce.
  • Act on guest feedback and brand audit reports.
  • Maintain and upgrade quality levels in production, presentation, food cost, cleanliness, and hygiene.
  • Ensure adherence to food safety practices.
  • Develop and plan new hotel operations, ensuring proper restaurant and kitchen setup.
  • Participate in pre-opening project planning and support.
  • Develop staffing guides for new projects.
  • Supervise F&B hosts, facilities, sales, and costs for maximum profit.
  • Liaise with guests to meet their F&B requirements.
  • Ensure thorough knowledge of menus and wine lists.
  • Oversee efficient service in all outlets and accurate guest charges.
  • Control loss, waste, and breakage of ingredients and equipment. 
  • Prepare monthly reports on service, breakage, loss, and inventories.
  • Lead by example in maintaining F&B standards.
  • Conduct regular staff meetings to improve service and morale.
  • Provide monthly and on-job training to subordinates.
  • Ensure guests are greeted according to standards.
  • Ensure guest comfort and satisfaction throughout service.
  • Handle problems and guest complaints efficiently.
  • Manage shift closure and checkout.
  • Follow and enforce opening and closing checklists.
  • Assign preparation tasks for the next shift as needed.

Quyền lợi được hưởng

  • Attractive salary;
  • Single accommodation with housekeeping and laundry service twice/week;
  • Transportation to & from the resort/accommodation;
  • Duty meals;
  • Medical & accident insurance 24/7;
  • Uniform & laundry services;
  • Relocation cost provided;
  • Annual home leave & domestic tickets;
  • Other benefits to be discussed during the interview process.

Yêu cầu công việc

  • Advanced MS Office and Outlook platforms.
  • Operations of sections, hotel policies regarding food and beverage operations. First aid is preferred.
  • Food and beverage terminology, application, operation, wine service, costs, menu development and controlling inventory.
  • Familiar with food and hygiene codes, policies and procedures.
  • Very good command over written and spoken English.
  • An offering of local language and their customs is highly encouraged.
  • Excellent communicator with the ability to multitask.
  • Good knowledge of POS system – Micros or similar

Yêu cầu hồ sơ

  • Diploma of college or university completion and achievements of food and beverage/ hotel management.
  • Any courses relating to further knowledge of wine or bartending are also preferred.
  • Three years or more of restaurant, bar and/or kitchen experience. Food and beverage experience is essential.
Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY CỔ PHẦN KỸ NGHỆ XANH VIỆT NAM
KỸ NGHỆ XANH VIỆT NAM Xem trang công ty
Quy mô:
25 - 100 nhân viên
Địa điểm:
Số 371/47 Đường Trường Chinh, Phường 14, Quận Tân Bình, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam.

Công Ty CP Kỹ Nghệ Xanh Việt Nam ra đời với sứ mệnh là đảm bảo chất lượng sản phẩm máy nghiền dăm gỗ, máy băm dăm gỗ, máy ép khối, thiết bị nông nghiệp, thiết bị bảo quản, thiết bị xử lý nước thải, thiết bị năng lượng mới, máy sấy,.. một cách hoàn hảo khi đưa ra thị trường. Điều này chỉ có thể thực hiện khi cả đội ngũ nhân viên cùng đồng hành với ban lãnh đạo để thực hiện những chiến lược về sản phẩm, dịch vụ, giá cả một cách hiệu quả.
Phát triển các dự án nghiên cứu và ứng dụng các công nghệ mới vào thiết kế và chế tạo dây chuyền thiết bị sản xuất công nghiệp để ngày càng hoàn thiện hơn các dòng sản phẩm chính, tiếp tục nâng cao tính năng và giảm giá thành sản xuất. Điều này mang lại lợi ích trực tiếp cho công ty qua việc làm cho sản phẩm của Kỹ Nghệ Xanh trở nên cạnh tranh hơn trên thị trường, đồng thời giúp cho khách hang có nhiều lựa chọn với giá thành hợp lý.
Rất hân hạnh được hợp tác với quý khách hàng trong thời gian tới.

Những nghề phổ biến tại KỸ NGHỆ XANH VIỆT NAM

Bạn làm việc tại KỸ NGHỆ XANH VIỆT NAM? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo KỸ NGHỆ XANH VIỆT NAM

KỸ NGHỆ XANH VIỆT NAM

Click để đánh giá