Yêu cầu công việc
1. Vietnamese only.
2. Education:A degree or diploma in Food Technology or related field. A degree in Food Science is a plus.
3. Experience:
- 05+ years of experience in F&B New Product Innovation, preferably in an F&B company, or high-volume, fine dining restaurant, or experience as a 4-star or 5-star hotel chef
- Demonstrated ability to design menu architecture, and build recipes for Asian (Vietnamese Cuisine) and some European food (snack and fast food)
4. Knowledge of:
- Strong understanding of flavor combinations and the ability to balance taste profiles
- Stay updated on emerging food trends & techniques to continuously enhance our offerings
- Understanding of food safety and sanitation standards, Health and Safety rules and procedures, HACCP requirements, Inventory Management
5. Skills (Ability to):
- Creativity in developing unique and visually stunning food presentations
- Strong communication and interpersonal skills, with the ability to work independently and collaboratively with other teams
- Excellent attention to detail and organizational skills to ensure consistent quality Solutions-oriented, results-driven, and problem-solver
- Capable of working in a fast-paced environment
- Positive attitude, willingness to learn and develop
- Strong Vietnamese & and English language skills
Quyền lợi được hưởng
- Chế độ bảo hiểm
- Phụ cấp
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Nghỉ phép năm
Kinh doanh trong lĩnh vực nhà hàng ăn uống theo phong cách Âu.Thành lập và phát triển từ năm 2006 cho đến nay đã thành hệ thõng với một chuỗi các nhà hàng theo nhiều phong cách.
Chúng tôi nghiêm túc về thuật ngữ Địa Trung Hải ở đây. Chúng tôi không chỉ muốn nói đến các món ngon của Tây Ban Nha, Pháp và Ý, chúng tôi muốn nói đến Địa Trung Hải theo nghĩa rộng; Thổ Nhĩ Kỳ, Síp, Lebanon, Syria, Israel, Ai Cập, Tunisia, Algeria, Morocco, Hy Lạp và nhiều nơi khác.
Rượu vang của chúng tôi đến từ Ý, Pháp, Tây Ban Nha, Lebanon và nhiều vùng sản xuất rượu vang khác và kết hợp chặt chẽ với đồ ăn và tapas của chúng tôi.
Chúng tôi mở cửa phục vụ bữa sáng, bữa trưa và bữa tối. Bữa sáng muộn kiểu New York hoặc Thổ Nhĩ Kỳ của chúng tôi được phục vụ từ 11 giờ đến 4 giờ vào thứ Bảy và Chủ Nhật.
Như được chứng minh bằng những chiếc xe đạp chạy khắp thành phố, dịch vụ giao hàng của chúng tôi là hiệu quả nhất và phổ biến nhất trong thành phố, đối với cả người nước ngoài và người dân địa phươn