Mô tả công việc
To manage the daily operations of the department ensuring that the department runs effectively and efficiently at all times whilst providing quality customer service.
To ensure all guests receive the most updated information, answer all queries and resolve problems arising from guest requests and service is provided in a timely manner.
Ensure communication between Concierge and Bell Desk staff and other departments of the Hotel is timely, accurate and professional at all times.
Develop good working relationships with external suppliers to ensure guests receive quality goods and services that meet the hotel’s standards.
Provide training to new team members.
Ensure on-going development of Concierge colleagues by ensuring performance reviews are conducted as per Hotel’s procedure.
Maintain a high level of skilled staff through training as per Hotel’s requirements.
Recognize and establish a good rapport with VIP’s and regular guests.
Ensure the professional presentation of the department and hotel lobby.
Ensure the effective resolution of any issues raised by clients or individual guests.
Maintain current product knowledge of events, concerts and on going activities ion the Strip.
Through leadership and supervision encourage behaviors that promote health and safety responsibility, accountability and awareness.
Adhere to all Company policies and procedures.
Report accidents, injuries, unsafe work conditions and / or security issues to supervisors.
Perform ad-hoc job duties as assigned by the Chef Concierge or Hotel Management.
Listen to comments, criticisms, and feedback from guests, employees and other managers to gain an understanding of strength and opportunity to improve personal/property performance.
Ensure compliance with company standards, policies, and guidelines, local government regulations.
Quyền lợi được hưởng
- Housing and transportation allowances for those holding a household registration in Phu Quoc;
- A vacation allowance for sailors who work in Phu Quoc;
- Bao Viet health insurance for individuals and families;
- Provided with 3-star standard rooms;
- Provided with 3 meals a day;
- Fitness room for sailors
Yêu cầu công việc
Minimum 2 years of experience in the field of 5-star hotels
· Positive attitude and good communication skills
· Commitment to delivering a high level of customer service
· Excellent grooming standards
· Flexibility to respond to a variety of different work situations
· Ability to work on your own and as part of a team
· Knowledge of the local area
Yêu cầu hồ sơ
Hotline: 0905 244 146
Phone: +84 (0297) 3559 8888
Đặt cho mình câu hỏi “Tại sao, chuỗi nhà hàng bán thịt đông lạnh của nước ngoài lại phát triển mạnh trên đất Việt mình như vậy?”
Từ những câu hỏi tại sao, cùng lòng tự hào dân tộc, thương hiệu Bò tơ Nhân Phát đã được các founder Việt bắt tay vào hiện thực hóa, nhằm mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
-
Năm 2016, nhà hàng đầu tiên mang thương hiệu Bò Tơ Nhân Phát đã chính thức có mặt trên đất Sài Gòn tại 160 Đặng Nguyên Cẩn, Phường 13, Quận 6 là câu trả lời thiết thực nhất với mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Mission
Sứ mệnh mang đến cho khách hàng trải nghiệm tuyệt vời nhất về chất lượng và dịch vụ; lan tỏa tinh thần tự hào thương hiệu Việt bằng cả trái tim. Bò tơ Nhân Phát đã và đang không ngừng nỗ lực hoàn thiện dịch vụ mỗi ngày. Đến với Bò tơ Nhân Phát, bạn không chỉ đơn thuần trải nghiệm một món ăn ngon mà còn là dịch vụ tử tế từ tâm của đội ngũ nhân viên nhà hàng. Không quá cầu kỳ nhưng vô cùng thoải mái và ấm cúng để họp mặt gia đình, bạn bè.