Phúc lợi
- Chế độ bảo hiểm
- Du Lịch
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
Mô tả Công việc
· Key Responsibilities:
Set up, supervise and control the preventive and routine maintenance to ensure that machineries are in good condition
Set up proper maintenance and control of documentation concerning mechanical and related issues
Supervise & execute routine activities of maintenance team
Plan & execute preventive maintenance plan & check sheet
Perform & support team for troubleshooting
Ensure that the machines work safely and all related aspects are in line with company standards as well as legal requirements and regulations
Coach and train related technicians and operators in preventive and routine maintenance activities and machinery operations
Create procedure/ work instruction for maintenance activities
Participate in the routine operation meeting to provide information and historical data and propose necessary actions
Provide data to set up yearly maintenance budget
Responsible for maintenance for all machinery, equipment and buildings in line with required standards
Collect data & report weekly for: Weekly plan, Breakdown, store, spare part, maintenance plan…
Execute improvement activities in factory
Propose & manage spare part in factory
Comply with company rules, requirements, regulations on health, security, safety & environment according to factory standards and ISO systems of the company
- Others (if any): Other duties requested by superiors
Yêu Cầu Công Việc
· Requirements:
Bachelor Degree or College Degree
Degree in Engineering, Sciences
At least 2 year of experience at same position in food manufacturing environment/
English is basic level
Computer skill: MS. Office, AutoCAD
Knowledge on production planning, manufacturing and maintenance
Experience with HSE, food safety standards
Thông tin khác
- Bằng cấp: Cao đẳng
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: Trên 15 Tr VND
Đặt cho mình câu hỏi “Tại sao, chuỗi nhà hàng bán thịt đông lạnh của nước ngoài lại phát triển mạnh trên đất Việt mình như vậy?”
Từ những câu hỏi tại sao, cùng lòng tự hào dân tộc, thương hiệu Bò tơ Nhân Phát đã được các founder Việt bắt tay vào hiện thực hóa, nhằm mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
-
Năm 2016, nhà hàng đầu tiên mang thương hiệu Bò Tơ Nhân Phát đã chính thức có mặt trên đất Sài Gòn tại 160 Đặng Nguyên Cẩn, Phường 13, Quận 6 là câu trả lời thiết thực nhất với mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Mission
Sứ mệnh mang đến cho khách hàng trải nghiệm tuyệt vời nhất về chất lượng và dịch vụ; lan tỏa tinh thần tự hào thương hiệu Việt bằng cả trái tim. Bò tơ Nhân Phát đã và đang không ngừng nỗ lực hoàn thiện dịch vụ mỗi ngày. Đến với Bò tơ Nhân Phát, bạn không chỉ đơn thuần trải nghiệm một món ăn ngon mà còn là dịch vụ tử tế từ tâm của đội ngũ nhân viên nhà hàng. Không quá cầu kỳ nhưng vô cùng thoải mái và ấm cúng để họp mặt gia đình, bạn bè.