Việc làm Lusine

Cập nhật 02/11/2024 16:09
Tìm thấy 3 việc làm đang tuyển dụng
Lusine Company Limited
Chef De Cuisine
Lusine
40 việc làm 3 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 29/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 1 - TP HCM

Mô tả công việc

Chef is responsible for overseeing and managing the work of the kitchen staff, deciding which tasks need to be done and share these among the team. Chef would also be involved in some of the preparation and cooking of food.

1.     Accomplish restaurant human resource objectives by recruiting, selecting, orienting, training, assigning, scheduling, coaching, counseling, and disciplining employees; communicating job expectations; planning, monitoring, appraising, and reviewing job contributions; planning and reviewing compensation actions; enforcing policies and procedures

2.     Assist the Chef to achieve restaurant operational objectives by contributing information and recommendations to strategic plans and reviews; preparing and completing action plans; implementing production, productivity and quality; resolving problems; completing audits; identifying trends; determining system improvements; implementing change regarding to culinary fields

3.     Assist the Chef to plan menus; estimates food costs and profits; adjusts menus

4.     Assist the Chef to control costs by reviewing portion control and quantities of preparation; minimizing waste; ensuring high quality of preparation

5.     Maintain safe, secure, and healthy environment by establishing, following, and enforcing sanitation standards and procedures; complying with legal regulations; securing revenues; developing and implementing disaster plans; maintaining security and sprinkler systems; maintaining parking lot and walkways

6.     Update job knowledge by participating in educational opportunities; read professional publications; maintain personal networks; participate in professional organizations

7.     Assist the Chef to enhance department and organization reputation by accepting ownership for accomplishing new and different requests; exploring opportunities to add value to job accomplishments

8.     Make sure food is of the right quality and price and is produced on time

9.     Assist the Chef to manage stocks of food, ordering food from suppliers and controlling a budget and keeping accurate records

10.  Carry out instructions given by the management team.

Quyền lợi được hưởng

  • Meal Allowance
  • Parking Lot

Yêu cầu công việc

·         Open for locals candidates

·        At least 2 years as Executive Chef or Executive Sous Chef in 4-5 stars restaurant

·         Leadership skill

·         English fluently

·         Experience in menu set up

·         Experience in cost control

·         Experience in health and safety rules

·         Experience in hygiene rules

Yêu cầu hồ sơ

CV

Khu vực
Báo cáo

Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Tầng 3, Tòa nhà An Phú Plaza, 117-119 đường Lý Chính Thắng, Phường Võ Thị Sáu, Quận 3, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam.

Lusine Concepts ra đời từ mong muốn và niềm đam mê làm nên những điều tuyệt vời trong lĩnh vực F&B bằng cách phát triển và mang đến những trải nghiệm ẩm thực độc đáo. L Concepts hiện đang sở hữu và vận hành một bộ sưu tập các khái niệm phong cách sống, thương hiệu nhà hàng và nhượng quyền thương mại hàng đầu bao gồm L'Usine, 'NAMO và Sizzlin' Steak. Được thúc đẩy bởi tầm nhìn trở thành công ty dẫn đầu trong phân khúc ăn uống bình dân cao cấp, L Concepts tiếp tục tập trung vào sự đổi mới và hoạt động xuất sắc như một phần trong chiến lược tăng trưởng đầy tham vọng của mình.

Những nghề phổ biến tại Lusine

Bạn làm việc tại Lusine? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Lusine

Lusine

Click để đánh giá