Công Ty Cổ Phần Cơm Niêu Thiên Lý

Hồ Chí Minh
200 - 500 nhân viên
Thực phẩm & Đồ uống
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Công Ty Cổ Phần Cơm Niêu Thiên Lý

Hành chính
Marketing/ Truyền thông
Quản lý sản phẩm & dự án
Buôn bán/ Kinh doanh
Dịch vụ khách hàng
Du lịch, khách sạn

Việc làm Công Ty Cổ Phần Cơm Niêu Thiên Lý

Cập nhật 20/01/2025 16:22
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty Cổ Phần Cơm Niêu Thiên Lý
Restaurant Supervisor (Ngân Đình)
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 12/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Ba Đình - Hà Nội

Mô tả công việc

1. To ensure guest are serviced within specified time.

2. To keep the team updated the menu and presentation standards.

3. To communicate with guests and staff using clear and professional language, and answer phone calls using appropriate telephone etiquette.

4. To effectively answer any questions regarding menu and assist with menu selections.

5. To be able anticipate any unexpected guest need and reacts promptly and tactfully.

6. To apply service techniques correctly at all times, and serving Food & Beverage items with enthusiasm.

7. To assist in serving food courses and beverages to guests.

8. To ensure the set-up of tables is in accordance with types of event and service standards.

9. To record transaction / orders in Point of Sales systems at the time of order.

10. To communicate with the kitchen regarding any menu questions, the length of wait and product availability.

11. To communicate additional meal requirements, allergies, and dietary needs, and special requests to the kitchen.

12. To check with guests to ensure satisfaction with each food course and beverages.

13. Responsible for clearing, collecting and returning food and beverage items to proper area.

14. To maintain cleanliness of work areas, china, glass, etc. throughout the shift.

15. To review order dockets ensuring accurate and timely preparations for order requirements accordingly.

16. To present accurate final bill to guest and process payment.

17. To perform shift closing on the Point of sales terminal and tally cash and credit card settlements.

18. To ensure that the restaurant is always kept clean and organized, both at the front as well as the back of house areas.

19. To ensure that hotel brand standards and SOP's are consistently implemented.

20. To work with fellow staffs and manager to ensure that the restaurant achieves its full potential.

21. To complete closing duties, including restocking items, turning off lights, etc.

22. To conduct monthly inventory checks on all operating equipment and supplies.

23. To take an active role in coaching and developing junior staff.

24. To perform any other duties related to food and beverage service assigned by the manager.

Quyền lợi được hưởng

- 2 months of probation with full salary & service charge.

- Team building activities.

- Annual Summer Outing/Health checkup

- Accident insurance 24/24

- Attractive Medical package  

- Uniform, Laundry service is provided by Hotel

- Delicious and nutritious meal at Hotel's Staff Cafeteria

- International working environment and friendly teammates.

- Other benefits according to Company's policy.

Yêu cầu công việc

QUALIFICATIONS AND REQUIREMENTS

1. Two to three years’ experience as an F&B Captain in high volume five-star hotels or upscale hotels/ or in fine dining restaurant with excellent oral and written communication skills.

2. Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or in a related field.

3. Good command of English and Vietnamese.

4. Ability to speak Chinese, Japanese or Korean as an advantage.

5. Ability to speak, read, write and understand the primary language(s) used in the workplace. Use judgment and reasoning to cope with emergencies such as sudden illness, accident, or interrupted service.

6. Exceptional knowledge and understanding of various dining cultures and food service techniques and standards.

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên vui lòng gửi CV hoặc liên hệ phòng nhân sự 02438315000 máy lẻ 3040
Khu vực
Báo cáo

Công Ty Cổ Phần Cơm Niêu Thiên Lý
Công Ty Cổ Phần Cơm Niêu Thiên Lý Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
74 Nguyễn Thị Thập, Phường Tân Hưng, Quận 7, Thành phố Hồ Chí Minh

Công Ty Cổ Phần Cơm Niêu Thiên Lý mong muốn lan tỏa hương vị bữa cơm ấm như bếp nhà và trở thành hệ thống cơm niêu hàng đầu Việt Nam, Cơm Niêu Thiên Lý không ngừng mở rộng và tăng cường nhân sự.

Chính sách bảo hiểm

  • Tham gia Bảo hiểm xã hội theo quy định 

Các hoạt động ngoại khóa

  • Tham gia Teambuilding, du lịch, sinh nhật, liên hoan, ..

Lịch sử thành lập

  • 18/01/2014: Thành lập mang tên là cơm niêu Singapore
  • 14/10/2018: Chính thức đổi tên thành cơm niêu Thiên Lý
  • 03/11/2020: Đã có 6 chi nhánh trãi dài khắp quận
  • Hiện Tại: Đã có 16 chi nhánh khắp quận ở HCM
  • Phát triễn trong 3 năm tới: 80 nhà hàng khắp tỉnh thành Việt Nam

Mission

  • Tầm nhìn: Xây dựng chuỗi hệ thống Thiên Lý đứng đầu với hàng trăm nhà hàng. Góp phần nâng tầm ẩm thực Việt Nam
  • Giá trị cốt lõi: Thiên Lý lan tỏa năng lượng tích cực, yêu thương , là nguồn cảm hứng để bạn tìm về với cảm xúc thông qua những món ăn và phụng sự cộng đồng.

CHÍNH TRỰC 

CHỦ ĐỘNG

QUAN TÂM

HIỆU QUẢ

CỐNG HIẾN

Những nghề phổ biến tại Công Ty Cổ Phần Cơm Niêu Thiên Lý

Bạn làm việc tại Công Ty Cổ Phần Cơm Niêu Thiên Lý? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Công Ty Cổ Phần Cơm Niêu Thiên Lý

Công Ty Cổ Phần Cơm Niêu Thiên Lý

Click để đánh giá