Việc làm Du Thuyền Viet Princess

Cập nhật 09/12/2024 14:56
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty Cổ Phần Du Thuyền Viet Princess
Executive Pastry Chef
Du Thuyền Viet Princess
14 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 20/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 20/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Ba Đình - Hà Nội

Mô tả công việc

  • Responsible for ensuring every employee is working effectively and efficiently improving employee morale and employee relations
  • Leading and managing the quality/quantity of items produced by the Pastry department, coordinating the production as it relates to banquet and restaurant functions
  • Supervising and managing employees
  • Advocating sound financial/business decision making
  • Oversee all cooking operations, including methods of preparation, portion control, monitoring timeliness of food delivery and garnishing
  • Oversee the monitoring of weekly sales and adjusts prep production levels ensuring all food products are ordered to par levels and can make adjustments according to business volumes
  • Open and close work area at scheduled times, ensuring full preparation for operation/function
  • To lead and manage the quality of the Pastry department, coordinate the production as it relates to banquet and restaurant functions
  • Lead and manage the quality and quantity of the Pastry department, coordinate the production as it relates to banquet and restaurant functions
  • Supervise preparation, quality and quantity of all baked items

Quyền lợi được hưởng

- 2 months of probation with full salary & service charge.

- Team building activities.

- Annual Summer Outing/Health checkup

- Accident insurance 24/24

- Attractive Medical package  

- Uniform, Laundry service is provided by Hotel

- Delicious and nutritious meal at Hotel's Staff Cafeteria

- International working environment and friendly teammates.

- Other benefits according to Company's policy.

Yêu cầu công việc

1. At least 3 years’ experience as a sous chef or Asst. Pastry Chef in a related cuisine in high volume five-star hotels.

2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree as an advantage.

3. Certifications as required to comply with local and state laws.

4. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.

5. Experience in high volume operation and menu composition.

6. Excellent management and leadership skills

7. Good training and coaching skills

8. Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên vui lòng gửi CV hoặc liên hệ phòng nhân sự 02438315000 máy lẻ 3040
Khu vực
Báo cáo

Công Ty Cổ Phần Du Thuyền Viet Princess
Du Thuyền Viet Princess Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Lầu 1, 170-170 Bis Bùi Thị Xuân, Phường Phạm Ngũ Lão, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam

Khách sạn Sài Gòn Princess được đóng tại địa phương bởi các kỹ sư Việt Nam chuyên nghiệp, có kinh nghiệm đóng tàu năm sao. Đây là một trong số nhiều tàu được các khách hàng năm sao đến từ Hoa Kỳ thuê thường xuyên, chẳng hạn như Uniworld Boutique River Cruise và Abercrombie & Kent.

Khách sạn Sài Gòn Princess có thể chứa tới 270 khách nếu ngồi ăn hoặc lên tới 300 khách nếu đứng đón tiếp. Ngoài ra, phòng ăn riêng được thiết kế riêng của cô rất lý tưởng cho những bữa tiệc từ 10 đến 50 khách. Mỗi khu vực dù lớn hay nhỏ đều có cửa sổ lớn với tầm nhìn ngoạn mục, một địa điểm tuyệt vời ở trung tâm Sài Gòn để tổ chức ăn uống, lễ kỷ niệm và các dịp đặc biệt của công ty.

Những nghề phổ biến tại Du Thuyền Viet Princess

Bạn làm việc tại Du Thuyền Viet Princess? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Du Thuyền Viet Princess

Du Thuyền Viet Princess

Click để đánh giá