Mô tả công việc
- Is responsible for the kitchen personnel, production as the smooth operation of the kitchen department. Is in charge of quality, hygiene as presentation of food served in his outlet with obeying all instructions and guide lines given assigned by the Head Chef or Food and Beverage Manager.
- He/ She manages the guest satisfaction efforts of the F&B outlets in accordance with the hotels philosophy.
- Responsible for controlling the hotels expenses as cost relations. Must be in line with pre-assigned budgeting guidelines and expectations.
- Security/Confidentiality: Is responsible of ensuring soundness of the hotels kitchen structure
Key Responsibilities:
- Control the quality and amount of his production.
- Control the hygiene in his work areas, equipment and materials.
- Check the consumption of the goods.
- Control the profitability of his production.
- Maintain the food cost mentioned in the budget.
- Approve the weekly work schedule of his staff.
- Develop positive attitude on job skills, knowledge, autonomy and creativity of the staff.
- Provide them the basis of working in a kitchen in order to increase their qualification and culinary knowledge.
- Adapt to their capacities and aptitudes.
- Respect the needs and individuality of the staff.
- Develop their self-confidence.
- Training of the staff
- Control the daily operation.
- Develop kitchen staffs skills on delegation.
- Work and communicate closely and effective with all departments.
- Set an example and ensure that staff adheres to the grooming standards of La Veranda Resort M-Gallery and behavior as well as hygiene standards.
Relations:
- Reports to Executive Chef.
- Work close with Restaurant department
- Coordinates functions and activate with other department.
Quyền lợi được hưởng
• Social insurance, health insurance, unemployment insurance according to Labor Laws
• Professional, dynamic working environment
• Accor Hospitality Marketing Training Programs
• Travel Opportunities to Phu Quoc Island
• Hotel Service Charge / Team Activities / Paid Leaves
Yêu cầu công việc
- Hospitality and/or F&B experience in international environment
- Highly creative
- Good attention to detail, proactive, strong time management skills
- With positive attitude, good interpersonal and English skills
Yêu cầu hồ sơ
Công ty Cổ phần Quản lý và Khai thác Tài sản Dầu khí (PSA) là đơn vị thành viên của Tổng Công ty Cổ phần Dịch vụ Tổng hợp Dầu khí thuộc Tập đoàn Dầu khí Quốc gia Việt Nam. Ngành nghề kinh doanh: PSA hoạt động trên các lĩnh vực chính là tư vấn, môi giới, quản lý, khai thác, vận hành các tòa nhà, khách sạn, khu vui chơi, giải trí và các dịch vụ kèm theo; quản lý kinh doanh các phương tiện vận tải; kinh doanh các dịch vụ bảo dưỡng, sửa chữa phương tiện vận chuyển; dịch vụ bảo trì, bảo dưỡng thay thế và nâng cấp các hệ thống kỹ thuật; dịch vụ bảo vệ; dịch vụ vệ sinh công nghiệp; dịch vụ chăm sóc và duy trì cảnh quan; dịch vụ ăn uống, cung cấp suất ăn cho các nhà ăn tập thể, các khu công nghiệp; cung cấp thiết bị bếp cho các bếp ăn công