FLC Samson Golf & Resort ★ 2.7

Thanh Hoá
500 - 1.000 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại FLC Samson Golf & Resort

Tài chính - Kế toán
Nghệ thuật - Thiết kế
Marketing/ Truyền thông
Hành chính
Dịch vụ khách hàng
Kỹ thuật
Chăm sóc sức khỏe
Quản lý sản phẩm & dự án
Buôn bán/ Kinh doanh
Lao động có tay nghề và sản xuất

Việc làm FLC Samson Golf & Resort

Cập nhật 07/12/2025 11:28
Tìm thấy 2 việc làm đang tuyển dụng
Công ty TNHH FLC Samson Golf & Resort
Executive Chef
FLC Samson Golf & Resort 2.7★
3 đánh giá 48 việc làm 13 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 19/03/2024
Hạn nộp hồ sơ: 20/04/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thị Xã Sầm Sơn - Thanh Hóa

Mô tả công việc

Basic Functions:
  • Responsible for all aspects of the kitchen operation to maintain and develop the high quality of food and requires to be a liaison between the restaurant and the rest of the resort or hotel. It is the responsibility of the Executive Chef to provide leadership, direction and management of the entire food operation. The Executive Chef is responsible for the development and implementation of fiscal budgets and producing maximum revenue for the division. 
Duties and Responsibilities:
  • A strong leader and a demonstrated winner who quickly inspires confidence and gains respect from subordinates, partners, and competitors.
  • Ability to prepare a variety of cuisine, using skill and creativity to develop new market driven menus.
  • Stay current on new products that can improve quality and/or lower costs.
  • Knowledge of local and national culinary trends in F&B to keep menus current.
  • Work closely with F&B to develop imaginative menus for Banquets, Special Events and Outlets.
  • Maintain an unmatched level of sophistication and profession levels of service to drive high levels of Food and Guest Satisfaction.
  • Supervise food prep and presentation and ensure to maintain quality and proper presentation of food and drives the customer relation management system by ensuring that all such orders are handled correctly.
  • Extensive knowledge on menu development and completion.
  • Communicate with chefs, management, employees and guest efficiently with proper reporting, and meetings.
  • Understands a P&L statement and Maintains budget labor costs as well as potential food cost.
  • Understands and utilize system properly for purchasing, release orders and cost transfers. Must expedite all food order and ensure the proper inventory levels.
  • Maintains a hygiene level above that required by the local regulations and ensures that food sanitation, safety and proper food handling functions are practiced on a daily basis.
  • Knowledge of food values, nutrition, and menu planning.
  • Must be able to plan and modify menus to meet various requirements.
  • An executive who communicates effectively and openly with his/her superiors, subordinates, and external constituencies.
  • Must be able to control and manage retail food service operations.
  • Must have considerable knowledge of health hazards in food preparation and service, and of necessary precautionary measures.
  • Must be able to take inventory and keep records of foodstuffs used.
  • Must be able to prepare working schedules for employees and to instruct subordinates in food service procedures.
  • Computer Literate - able to maintain a variety of records and to prepare reports.

Quyền lợi được hưởng

  • Insurance
  • Computer
  • Accommodation
  • Meal
  • Travel
  • Change salary
  • Training
  • Allowance

Yêu cầu công việc

  • Bachelor degree and a minimum of 4 year experience. Or an Associate Culinary Degree; Sanitation Certification.
  • Supervisory experience with management responsibility required. Extensive skill, knowledge and experience in all aspects of the kitchen operation, interpersonal service skills, organization skills to plan time effectively.
  • Excellent interpersonal skills to deal effectively with all business contact including Management, fellow employees and guests, maintain a professional.
  • Neat and well-groomed appearance.
  • Very well organized, computer literate, and detail-oriented.

Yêu cầu hồ sơ

Updated CV in English
Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

Công ty TNHH FLC Samson Golf & Resort
FLC Samson Golf & Resort Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
Đường Hồ Xuân Hương, Quảng Cư, Sầm Sơn, Thanh Hóa

Là nơi giao điểm giữa sông Mã hùng vĩ và biển Sầm Sơn thơ mộng, cách sân bay Thọ Xuân 45 phút, quần thể nghỉ dưỡng FLC Samson Beach & Golf Resort được ưu đãi bởi thiên nhiên tươi đẹp và vị trí đắc địa nhất tại khu vực Bắc Trung Bộ. Đến với FLC Sầm Sơn, Quý khách sẽ được trải nghiệm tổ hợp giải trí và nghỉ dưỡng bốn mùa độc đáo như một bản giao hưởng của cuộc sống. Hãy đến và cảm nhận bức tranh tươi đẹp muôn màu chỉ có duy nhất tại FLC Samson Beach & Golf Resort - Bản giao hưởng cuộc sống.


Review FLC Samson Golf & Resort

2.7
3 review

14/11/2023
Nhân Viên Nhân Sự tại Hà Nội

Thực tập sinh nhân sự tại FLC

21/10/2021
Sales Representative tại Hà Nội

Không tốt

20/11/2023
Nhân viên chăm sóc khách hàng tại Hà Nội

Tốt

Những nghề phổ biến tại FLC Samson Golf & Resort

Bạn làm việc tại FLC Samson Golf & Resort? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo FLC Samson Golf & Resort

FLC Samson Golf & Resort

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo