Mô tả công việc
• Develop and implement Food and Beverage promotions, strategies and special events in conjunction with the Executive Chef and the Director of Sales and Marketing.
• Coordinate the upkeep and cleanliness of all outlets by liaising with Housekeeping and Maintenance.
• Liaise with the Executive Chef on menu engineering and portion control, ensuring the highest food standard is achieved whilst selling at the correct prices.
• Maintain all equipment within the outlets eg. Menus, linen, china, glass, electrical equipment and Point of Sale system.
• Responsible for the checking of all stock, requisitions and equipment on a regular basis.
• Drive corporate or Hotel specific programs that affect guest satisfaction and profitability in the outlets.
• Implement control procedures to minimize errors, fraud and waste.
• Ensure that the property is seen as being the principle innovator in the market place.
• Coordinate Hotel wine lists, offering choice and variety as well as price consistency throughout the Outlets.
• Manager all entertainers in the property, ensuring quality standards are maintained.
• Handle Food and Beverage complaints in a timely and effective manner.
• Ensure correct liquor licensing laws are abided by, paying attention to intoxicated guests and underage guests.
• Prepare monthly outlook/forecast reports.
• Negotiate Food and Beverage contracts within corporate guidelines.
• Conduct development and performance reviews, identifying key personnel for further development and structured career pathing.
• Implement and maintain training systems to ensure that associates have the necessary framework and skills to perform their job efficiently and effectively.
• Prepare work schedules and annual leave schedules within budget, business expectations and guidelines of the appropriate industrial legislation.
• Participate in the preparation of the Strategic Business and Operating Plans.
• Ensure that all associate comply with the grooming and uniform standards.
• Oversee the selection and appointment of new associates with the department.
• Conduct regular staff meeting to keep all associates informed.
• Ensure compliance with legislated health and safety requirements within the workplace
• Comply with all Corporate and Hotel Standards and Procedures
• Actively promote a work environment, which cares for guests and associates alike
Yêu cầu công việc
Knowledge about Food & Beverage (standard, trend, taste...)
Good English
At least 3-year experience in similar position in 4-5-star hotel
Quyền lợi được hưởng
Insurance: In addition to health insurance, social insurance, and unemployment insurance according to the Labor Law, employees are entitled to participate in the health insurance package under the Group regime.
13th month salary, and holidays.
Công ty TNHH Mailee chuyên sản xuất và phân phối các sản phẩm ăn vặt : thanh gạo lứt ngũ cốc rong biển / chà bông , rong biển kẹp hạt dinh dưỡng, gạo lứt sấy, cốm gạo lứt cháy tỏi, cốm gạo lứt rong biển, rong biển cháy tỏi. .… với thương hiệu Mailey. Sản phẩm hiện đang được bán tại các cửa hàng tiện lợi GS25, 7- Eleven và các nhà phân phối trên toàn quốc.
Các sản phẩm snack của chúng tôi được xuất từ những nguồn nguyên liệu tươi ngon nhất, kết hợp với công nghệ sản xuất hiện đại, đảm bảo tiêu chuẩn vệ sinh an toàn thực phẩm.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2016
Mission
Với tiêu chí mang lại cho khách hàng những sản phẩm snack thơm ngon, tiện dụng và giàu giá trị dinh dưỡng, chúng tôi luôn quan tâm đến việc nghiên cứu phát triển, nâng cao chất lượng sản phẩm, cải tiến công nghệ sản xuất, để phục vụ tốt hơn nhu cầu của người tiêu dùng.