Suất ăn hàng không Việt Nam

Hồ Chí Minh
200 - 500 nhân viên
Sản xuất / Vận hành sản xuất
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Suất ăn hàng không Việt Nam

Vận tải
Hành chính
Lao động có tay nghề và sản xuất
Công nghệ thông tin

Việc làm Suất ăn hàng không Việt Nam

Cập nhật 11/03/2025 15:11
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công ty TNHH MTV Suất ăn hàng không Việt Nam
HEAD CHEF - BẾP TRƯỞNG NHÀ HÀNG LẨU
Suất ăn hàng không Việt Nam
23 việc làm 6 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: 20 - 40 triệu
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 31/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 1 - TP HCM

Mô tả công việc

Beauty in The Pot - specializing in Specializing in Health and Beauty hotpot cuisine from Singapore. Committed to excellence and customer satisfaction, we offer an exceptional dining experience across all locations. We are now seeking a talented and creative Head Chef with a passion for innovation and a drive for success to lead our kitchen operations and join our dynamic team, where you will have opportunities for career growth and development in a fast-paced environment!

Responsibilities:

  • Develop and execute culinary menu offerings that align with the restaurant's vision and concept.
  • Manage and mentor kitchen staff, including recruitment, training, and scheduling.
  • Oversee food preparation and cooking processes to ensure consistent quality and presentation.
  • Monitor inventory levels, order supplies and manage stock to minimize waste and maximize efficiency.
  • Ensure a safe and sanitary kitchen environment by adhering to food safety standards and regulations.
  • Collaborate with management on budgeting, cost control, and pricing strategies.
  • Stay updated on industry trends and continually innovate menu offerings.
  • Handle kitchen-related emergencies and troubleshoot issues as they arise.
  • Any other duties and responsibilities as assigned by Operation Manager.

Quyền lợi được hưởng

  • Parking allowance, Meals at the restaurant, Tip & Service Charge
  • Signing a labor contract, Paying social insurance, health insurance, unemployment insurance in full according to the law
  • 12 days of leave per year
  • Support for weddings, funerals, illnesses, etc.
  • Other benefits according to the provisions of the Vietnamese Labor Law
  • 20% discount when using services at Hylo's stores

Yêu cầu công việc

  • Professional Culinary Training Certificate
  • Proven experience of at least 3 years as a Head Chef, Executive Chef, or in a similar role within a high-volume, upscale hotpot restaurant environment
  • In-depth knowledge of culinary techniques and trends, with a passion for creating and presenting exceptional dishes
  • Candidate must have strong command of both Mandarin or English
  • Priority to candidates who have worked in a Hotpot restaurant
  • Carefully, honestly, high responsibility
  • Must have basic PC-literacy
  • Able to make reports, develop strategies,...
  • Knowledge of inventory management would be an added advantage
  • Understanding of food costing and budget management
  • Excellent organizational, communication and leadership skills
  • Flexibility to work evenings, weekends, and holidays as needed
  • Personality: Cheerful, enthusiastic, responsible at work, has a long-term orientation to work with the restaurant
Working time:
  • 09:00 AM – 06:00 PM
  • 02:00 PM – 11:00 PM

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên ứng tuyển theo các cách Nộp CV trực tiếp trên bài đăng tại hoteljob.vn hoặc qua số điện thoại: 0898 725 963 (Nhi)

Khu vực
Báo cáo

Công ty TNHH MTV Suất ăn hàng không Việt Nam
Suất ăn hàng không Việt Nam Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
10 Bạch Đằng, Phường 2, Tân Bình, Thành phố Hồ Chí Minh

Công ty TNHH MTV Suất Ăn Hàng Không Việt Nam là Công ty chuyên sản xuất, chế biến suất ăn và cung cấp dịch vụ cho các Hãng hàng không tại Sân bay Quốc tế Tân Sơn Nhất.

  • 2014: Nhận giải thưởng "Best Performance of 2014"
  • 2009: Nhận chứng nhận ISO9001:2008
  • 2000: Nhận chứng chỉ chất lượng HACCP
  • 1993: VASC được thành lập

Những nghề phổ biến tại Suất ăn hàng không Việt Nam

Bạn làm việc tại Suất ăn hàng không Việt Nam? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Suất ăn hàng không Việt Nam

Suất ăn hàng không Việt Nam

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo