Suất ăn hàng không Việt Nam

Hồ Chí Minh
200 - 500 nhân viên
Sản xuất / Vận hành sản xuất
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Suất ăn hàng không Việt Nam

Vận tải
Hành chính
Lao động có tay nghề và sản xuất
Công nghệ thông tin

Việc làm Suất ăn hàng không Việt Nam

Cập nhật 11/03/2025 15:11
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công ty TNHH MTV Suất ăn hàng không Việt Nam
Executive Chef
Suất ăn hàng không Việt Nam
23 việc làm 6 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: 3500 - 4500 USD
Chức vụ: Tổng Giám Đốc/ Ptgđ/ Giám Đốc/ Pgđ
Ngày đăng tuyển: 19/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 18/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hoàn Kiếm - Hà Nội

Mô tả công việc

  • Responsible for and ensure the control of food costs, labor costs, and all other expenses and expenditures of the department.
  • Direct the review of existing processes and procedures for continuous improvement of operations.
  • Promote the review and development of new recipes.
  • Direct and oversee all culinary activities, including but not limited to preparing and producing all meals, food quality and presentation, adherence to food safety and hygiene standards, productivity and performance of team members, implementing policies and procedures, controlling costs, and ensuring overall profitability.
  • Determine food quality, portion standards, and food presentation.
  • Evaluate the profitability and costs of food production operations, keeping up to date with market changes and trends to ensure that all items are priced as competitively as possible.
  • Promote compliance with personal hygiene, food, and beverage standards.
  • Promote compliance with Standard Operating Procedures (SOPs) for food and beverage safety.
  • Conduct performance evaluations of team members; train and coach team members as needed.
  • Establish customer service standards for staff to support the organization’s customer experience objectives.

Quyền lợi được hưởng

Service charge (some units may have a service charge from the Pre-opening phase, to be covered by the Investor)

Lunch allowance

Phone allowance

Clothing allowance

Health insurance

Annual salary review

End-of-year bonus, averaging 2-3 months’ salary

Yêu cầu công việc

  • Minimum 7 years of experience in the Executive Chef position
  • Required qualifications/certifications (mandatory)
  • Good communication skills in English

Yêu cầu hồ sơ

- Nộp hồ sơ ứng tuyển trên Hoteljob.vn.

- Submit your application on Hoteljob.vn.

Khu vực
Báo cáo

Công ty TNHH MTV Suất ăn hàng không Việt Nam
Suất ăn hàng không Việt Nam Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
10 Bạch Đằng, Phường 2, Tân Bình, Thành phố Hồ Chí Minh

Công ty TNHH MTV Suất Ăn Hàng Không Việt Nam là Công ty chuyên sản xuất, chế biến suất ăn và cung cấp dịch vụ cho các Hãng hàng không tại Sân bay Quốc tế Tân Sơn Nhất.

  • 2014: Nhận giải thưởng "Best Performance of 2014"
  • 2009: Nhận chứng nhận ISO9001:2008
  • 2000: Nhận chứng chỉ chất lượng HACCP
  • 1993: VASC được thành lập

Những nghề phổ biến tại Suất ăn hàng không Việt Nam

Bạn làm việc tại Suất ăn hàng không Việt Nam? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Suất ăn hàng không Việt Nam

Suất ăn hàng không Việt Nam

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo