Mô tả công việc
- Prepare the daily cost report distributing to all related departments.
- Record transferring of food and beverage between outlets and departments.
- Obtain the quotation price of market list from suppliers and prepare the price quote report to select the best price offered supplier in each categories.
- Perform monthly beverage physical inventory count.
- Witness the disposal of approved beverage spoilage and record to the proper accounting code.
- Allocate food cost from main kitchen to all cost sharing restaurants.
- Prepare menu engineering report.
- Review slow moving and dead stock report.
- Prepare the wine consignment reconciliation (if any).
- Prepare monthly cost analysis report.
- Perform the beverage spot check on the regular basis.
- Perform semi-annually OE and linen physical inventory count. Prepare the inventory result report and compare the result with the breakage and loss report from Stewarding.
- Perform cost and inventory related accounts monthly reconciliation and any account assigned by Supervisors.
- Performs other related duties and special projects as maybe assigned by the immediately superior.
- Complies with hotel’s rules and regulations.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary
- Participating social insurance, health insurance and unemployment insurance at the contracted salary
- Enjoy monthly service fee with high rate
- Be rewarded on holidays, New Year, and special occasions of the year
- 13th month salary bonus according to revenue
- Participating in periodic team bonding activities
- Develop career in a dynamic and professional international working environment
Yêu cầu công việc
- A Bachelor’s degree in Business Management preferably specializing in Finance or Accounting Management
Work Experience
- Experiences in similar role at luxury hotels/resort
Technical Skills
- Competent computing skills (e.g. Microsoft Office)
Yêu cầu hồ sơ
Attach latest CV with title [Position] - [Full name]
Với cuộc sống ngày càng hiện đại, công việc bận rộn, để tiết kiệm thời gian và công sức, nhiều người có nhu cầu cao hơn trong việc tìm chọn các thực phẩm chế biến sẵn, dinh dưỡng và an toàn. Hiểu được nhu cầu của thị trường, ngày 22/08/2005 Công Ty TNHH Sản Xuất Và Thương Mại Thực Phẩm Tân Vĩnh Phát (TVP Food) đã ra đời với phương châm hoạt động: “Chất lượng hôm nay, sức khỏe ngày mai”. TVP Food đã và đang đáp ứng nhu cầu tiêu thụ thực phẩm chế biến an toàn và bổ dưỡng của thị trường trong và ngoài nước. TVP Food không ngừng đẩy mạnh phát triển nhân lực, cải tiến công nghệ, sáng tạo trong chế biến thực phẩm xuyên suốt quá trình hoạt động.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng đầy đủ chế độ Bảo Hiểm Xã Hội, Bảo Hiểm Y Tế, Bảo Hiểm Thất Nghiệp đúng theo quy định của pháp luật
Các hoạt động ngoại khóa
- Ngoài ra còn được tham gia chuyến du lịch hàng năm do Công Đoàn cùng Ban Giám Đốc Cty tổ chức.
Lịch sử thành lập
- Ngày 22/08/2005 Công Ty TNHH Sản Xuất Và Thương Mại Thực Phẩm Tân Vĩnh Phát (TVP Food) đã ra đời
Mission
Với phương châm hoạt động: “Chất lượng hôm nay, sức khỏe ngày mai”