Việc làm Bò Nhân Phát

Tìm thấy 28 việc làm đang tuyển dụng
Hệ Thống Nhà Hàng Bò Nhân Phát
Restaurant Manager - Japanese Restautant
Bò Nhân Phát
31 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
Thông tin cơ bản
Mức lương: 20 - 25 triệu
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 13/06/2024
Hạn nộp hồ sơ: 05/08/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 3 - TP HCM

Mô tả công việc

Responsibilities:

  • Manage all staff working in the lobby area (water counter, service and cleaning).
  • Interview and recruit staff for the restaurant.
  • Schedule and manage employees' weekly work schedules, check and confirm employee overtime (if any);
  • Monitor compliance with restaurant regulations.
  • Guide and help employees so they can complete their best work.
  • Evaluate the work performance of subordinate employees, participate in probationary evaluation or evaluation of labor contract renewal.
  • Responsible for all operations and work in the lobby area (drink counter, service area and restroom area).
  • Monitor activities in the lobby area (before, during and after operating hours); Urging and reminding employees to perform; Coordinate and urge the Kitchen department to prepare dishes.
  • Supervise the opening and closing of daily shifts.
  • Review tasks that need to be prepared before service time (all positions); Arrange for pre-booked tables;
  • Make sure everything is ready to serve customers before opening time.
  • Arrange everything before closing shift and leaving.
  • Training for New Employees (as arranged and requested by the Training Department).
  • Provide guidance and training to employees under management."
  • In charge of QC positions and replace positions that lack staff in charge.
  • Receive and process feedback from customers that employees cannot handle themselves; Responsible for answering/feedback to customers.
  • Employee uniform management: inventory management, allocation, recall, etc.
  • Check raw materials, tokens, and food for preservation, shelf life, quality status, inventory volume, etc.
  • Manage and control service lobby area assets: items, equipment and machinery...; have a maintenance plan, restaurant equipment maintenance and repair plan;
  • Inventory of assets (tools, equipment, etc.)
  • Act as a representative to convey notices or requests from the office to employees under management.
  • Make reports.
  • Restaurant representatives work and resolve relationships with state agencies and local organizations related to the restaurant.

Contact via zalo: Ms. VanL 0908 278 918

For more information about Watami Restaurant: https://www.facebook.com/Watami.Vietnam/

Quyền lợi được hưởng

  • Food allowance 45k/day
  • Services Charge
  • PVI health care insurance
  • Social insurance, health insurance, unemployment insurance
  • 13th month salary
  • Enjoy holidays and Tet
  • Paid holidays

Yêu cầu công việc

  • Having Japanese concept 's experience
  • Stay the same position for at least 3 years
  • Having strong management skill and operation skill
  • Being fluent in English

Yêu cầu hồ sơ

True copy:
  • ID card
  • Education certification
  • Registration book
  • Curriculum vitae
Khu vực
Báo cáo

Hệ Thống Nhà Hàng Bò Nhân Phát
Bò Nhân Phát Xem trang công ty
Quy mô:
100 - 200 nhân viên
Địa điểm:
Tầng 4, Tòa nhà 25T2, Đường Nguyễn Thị Thập, Phường Trung Hoà, Quận Cầu Giấy, Hà Nội

Đặt cho mình câu hỏi “Tại sao, chuỗi nhà hàng bán thịt đông lạnh của nước ngoài lại phát triển mạnh trên đất Việt mình như vậy?”

Từ những câu hỏi tại sao, cùng lòng tự hào dân tộc, thương hiệu Bò tơ Nhân Phát đã được các founder Việt bắt tay vào hiện thực hóa, nhằm mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  • Năm 2016, nhà hàng đầu tiên mang thương hiệu Bò Tơ Nhân Phát đã chính thức có mặt trên đất Sài Gòn tại 160 Đặng Nguyên Cẩn, Phường 13, Quận 6 là câu trả lời thiết thực nhất với mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.

Mission

Sứ mệnh mang đến cho khách hàng trải nghiệm tuyệt vời nhất về chất lượng và dịch vụ; lan tỏa tinh thần tự hào thương hiệu Việt bằng cả trái tim. Bò tơ Nhân Phát đã và đang không ngừng nỗ lực hoàn thiện dịch vụ mỗi ngày. Đến với Bò tơ Nhân Phát, bạn không chỉ đơn thuần trải nghiệm một món ăn ngon mà còn là dịch vụ tử tế từ tâm của đội ngũ nhân viên nhà hàng. Không quá cầu kỳ nhưng vô cùng thoải mái và ấm cúng để họp mặt gia đình, bạn bè.

Những nghề phổ biến tại Bò Nhân Phát

Bạn làm việc tại Bò Nhân Phát? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Bò Nhân Phát

Bò Nhân Phát

Click để đánh giá