We are seeking a talented, passionate, and creative Restaurant Manager to join our restaurant team. You will have the opportunity to work in an upscale and innovative environment.
Roles and Responsibilities:
· Daily Operations Management: Take responsibility for organizing and coordinating the daily operations of the restaurant, including scheduling, ensuring smooth operations, resolving any arising issues, and maintaining the quality of service and food.
· Staff Recruitment and Training: Identify and recruit suitable staff for various positions within the restaurant. Train and develop employees to ensure they possess the necessary skills and understand the standards and procedures of the restaurant.
· Financial Management: Carefully manage finances, including monitoring sales, operating costs, profits, and budget management.
· Quality Management and Service Supervision: Ensure that the quality of service meets or exceeds customer expectations. Supervise staff activities to ensure professional and friendly service.
· Inventory Control: Ensure that the restaurant always has sufficient supplies and inventory to avoid shortages or waste.
· Customer Relationship Building and Maintenance: Maintain customer satisfaction and build long-term relationships. Pay attention to customer feedback and resolve any queries promptly and effectively.
· Compliance with Safety and Hygiene Regulations: Adhere to food safety, hygiene, and labor safety regulations to ensure a safe and clean working environment.
· Implement plans to increase sales revenue.Yêu Cầu Công Việc
3-5 years experience in restaurants.
Culinary knowledge is crucial to understanding food types, cooking methods, and pairing.
Beverage knowledge: understanding wine and beverages to suggest suitable options for customers.
Good communication skills in English.
Working locations in District 1 & Thao Dien
Compensation and Benefits:
Salary: The salary ranges from 25 - 30 million VND. This may vary depending on the job position, experience, and individual negotiations.
Annual Salary Review
Labor Contract and Insurance Benefits
Health Insurance
Quarterly Sales Bonus
If you're passionate about cuisine and want to be part of an innovative restaurant, we'd love to hear from you soon.Chế độ bảo hiểm
Chế độ thưởng
Đào tạo
Tăng lương
Nghỉ phép năm
Đặt cho mình câu hỏi “Tại sao, chuỗi nhà hàng bán thịt đông lạnh của nước ngoài lại phát triển mạnh trên đất Việt mình như vậy?”
Từ những câu hỏi tại sao, cùng lòng tự hào dân tộc, thương hiệu Bò tơ Nhân Phát đã được các founder Việt bắt tay vào hiện thực hóa, nhằm mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
-
Năm 2016, nhà hàng đầu tiên mang thương hiệu Bò Tơ Nhân Phát đã chính thức có mặt trên đất Sài Gòn tại 160 Đặng Nguyên Cẩn, Phường 13, Quận 6 là câu trả lời thiết thực nhất với mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Mission
Sứ mệnh mang đến cho khách hàng trải nghiệm tuyệt vời nhất về chất lượng và dịch vụ; lan tỏa tinh thần tự hào thương hiệu Việt bằng cả trái tim. Bò tơ Nhân Phát đã và đang không ngừng nỗ lực hoàn thiện dịch vụ mỗi ngày. Đến với Bò tơ Nhân Phát, bạn không chỉ đơn thuần trải nghiệm một món ăn ngon mà còn là dịch vụ tử tế từ tâm của đội ngũ nhân viên nhà hàng. Không quá cầu kỳ nhưng vô cùng thoải mái và ấm cúng để họp mặt gia đình, bạn bè.