Mô tả công việc
- Familiar with and enforces food safety and health guidelines.
- Provides input for creation of restaurant and bar menus.
- Completes daily food production sheets and other reports.
- Checks all stations to ensure proper setup, cleaning, stocked to forecasted business, and take down before, during, and after each shift.
- Assists in quarterly inventories and ensures inventory is used “first in, first out” to avoid spoilage.
- Inspects ingredients upon delivery and before use to ensure quality.
- Organizes frequent cleaning and sanitation of work areas, cooler, and pantry storage.
- Clean and sanitize kitchen equipment, report malfunctioning equipment to Engineering.
- Relays feedback of restaurant employees to department manager.
- Trains kitchen staff
- Leads periodic meetings with restaurant stewards and cooks to coach on new recipes and kitchen processes.
- Works with Executive Chef to schedule restaurant cooks, stewards, and other kitchen staff for appropriate coverage.
- Conducts interviews with potential hires upon request.
- Inspect orders to ensure the temperature, quality, presentation, and portion size meets restaurant standards.
- Assists in cutting meat, preparing food and stocking restaurant workstations.
- Shares food and beverage complaints with Executive Chef and works to resolve.
- Participates in vendor and outlet food tastings.
- Ensures department adheres to Radisson Hotels Group, hotel, local and state health, hygiene and safety policies.
- Maintains current and seasonal recipes for menu items.
- Aware and informed about hotel events which impact restaurant and food inventory.
- Reports special requests, food spoilage, and other restaurant kitchen concerns to Executive Chef.
- Attends Banquet Event Order (BEO) meetings when clients will utilize restaurant for meals or events.
- Attends stand-up, safety, and other periodic meetings in Executive Chef’s absence.
- Responds quickly and accurately to requests for special accommodations (allergies, non-menu dishes) for guests, groups, and events.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary and benefit package
- Learning and development within Radisson Hotels Group
- Internal Careers Advancement
- Company shuttle bus
- Uniform & duty meals
Yêu cầu công việc
- Minimum of 3 years progressive experience in high-volume kitchen in International Hotel Brand
- Culinary degree or equivalent preferred
- Knowledge of HACCP guidelines
- Excellent oral and written communication skills
Yêu cầu hồ sơ
Đặt cho mình câu hỏi “Tại sao, chuỗi nhà hàng bán thịt đông lạnh của nước ngoài lại phát triển mạnh trên đất Việt mình như vậy?”
Từ những câu hỏi tại sao, cùng lòng tự hào dân tộc, thương hiệu Bò tơ Nhân Phát đã được các founder Việt bắt tay vào hiện thực hóa, nhằm mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
-
Năm 2016, nhà hàng đầu tiên mang thương hiệu Bò Tơ Nhân Phát đã chính thức có mặt trên đất Sài Gòn tại 160 Đặng Nguyên Cẩn, Phường 13, Quận 6 là câu trả lời thiết thực nhất với mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Mission
Sứ mệnh mang đến cho khách hàng trải nghiệm tuyệt vời nhất về chất lượng và dịch vụ; lan tỏa tinh thần tự hào thương hiệu Việt bằng cả trái tim. Bò tơ Nhân Phát đã và đang không ngừng nỗ lực hoàn thiện dịch vụ mỗi ngày. Đến với Bò tơ Nhân Phát, bạn không chỉ đơn thuần trải nghiệm một món ăn ngon mà còn là dịch vụ tử tế từ tâm của đội ngũ nhân viên nhà hàng. Không quá cầu kỳ nhưng vô cùng thoải mái và ấm cúng để họp mặt gia đình, bạn bè.