Mô tả công việc
- Overseas the daily operation of the bar, inventory, purchasing quantities and quality expected
- Create a new beverage concept for all the outlets
- Work flexible hours, including weekends and holidays
- Train and supervise all the outlet staff
- Ensuring our customers receive the highest level of service
- Contain beverage cost
- Bring more revenue to the F&B outlets
- Develop and implement marketing strategies to increase sales and costumer engagement
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary depends on the ability.
- Provided with insurance policy according to the law, including: health insurance, social insurance, and unemployment insurance.
- Provided with 24/24 accident insurance during the whole contract period with the hotel.
- Provided with meals, parking lot, uniform, and laundry service.
Yêu cầu công việc
- QUALIFICATIONS:
Educated in a Hotel Management or Vocational Studies specializing in Culinary and Food Management.
Minimum 1 year experience as Kitchen Helper in 5* Hospitality.
Equip with basic knowledge HACCP or ISO22000 food hygiene standards.
- EXPERIENCE:
Basic reading, writing and oral proficiency in the English language
1 year experience in kitchen covering all aspects of pastry cooking.
Must possess a level of creativity and quality standards
Yêu cầu hồ sơ
- Please contact: 028.3823.6688 ext 1218/ 1251/ 1252 (Human Resources Department)
Warning Zone được thành lập vào năm 2013, với sứ mệnh tạo ra chuỗi nhà hàng có chất lượng thực phẩm , đồ uống sạch . Đem lại cho khách hàng những trải nghiệm và tâm lý an toàn khi sử dụng dịch vụ Phát triển bền vững luôn là kim chỉ nam trong cách vận hành và phát triển của Warning Zone, chúng tôi đem đến những món ăn ngon được làm từ những nguồn thực phẩm sạch. Warning Zone mang phong cách món ăn Fusion , phù hợp với khẩu vị người Việt những đậm chất hiện đại. Số lượng lượng phục vụ khách mỗi tuần ~ 10.000 thực khách.