Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
Support the Section Chef by preparing, presenting, storing and serving a selection of dishes. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Prepare, cook, serve and store the following dishes:
- Appetizers, Savories, Salads and Sandwiches
- Sauces: hot and cold
- Eggs, Vegetables, Fruit, Rice and Farinaceous Dishes
- Poultry and Game dishes
- Meat dishes: meat marinades, carve meats
- Fish and shell fish: sauces for fish and shell fish, garnishing techniques and methods of service for fish
- Pastry, cakes and yeast goods: petits fours, desserts
- Hot and cold deserts: decorate portion and present
- Chinese Regional Dishes:
- Guangong dishes
- Sichuman dishes
- Beijing dishes
- Shanghai dishes
- Thai Regional Dishes
- Indian Regional Dishes
- Malay and Nonya Dishes
- Indonesian Dishes
- Japanese Dishes
- Vietnamese Dishes
- Asian Desserts
- Dim Sum
- Buffet Food
- Communicate politely and display courtesy to guests and internal customers.
- Provide direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards.
- Communicate to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information.
- Establish and maintain effective employee working relationships.
- Attend and participate in daily briefings and other meetings as scheduled.
- Attend and participate in training sessions as scheduled.
- Prepare in advance food, beverage, material and equipment needed for the service.
- Clean and re-set his/her working area.
- Implement the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
- House Rules and Regulation
- Health and Safety
- Grooming
- Quality
- Hygiene and Cleanliness
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skills.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.
Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.
Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.