Mô tả công việc
- Develops and implements strategies for food and beverage and kitchen operations that support the achievement of the hotel’s goals.
- Develops and implements strategies for the hotel’s kitchen and food and beverage operations that support the achievement of the hotel’s goals.
- Works closely with Food and Beverage Manager to maximize revenue while meeting or exceeding guest expectations.
- Keeps current with local competition, adjust menu periodically to create point of difference in the marketplace.
- Research customer preferences and develops a menu which incorporates local foods and flavours in a upscale dining experience.
- Seeks out and sources fresh food; monitors all produce and meat for freshness.
- Tailors menu based on product availability; creates distinctive daily specials that incorporate seasonal or special-order ingredients.
- Maintains product consistency by conducting inspections of seasonings, portion and appearance of food. Co-ordinates service with restaurant and banquet operations.
- Oversees the inventory, purchasing and disbursement of all supplies.
- Ensures proper HACCP practices are followed.
- Minimize spoilage, wastage and over production and food cost controlling.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive package
- Hotel domitary
Yêu cầu công việc
- For Vietnamese only
- Minimum of 3 years in similar in an internationally branded 5-star hotel
- Professional culinary certification or equivalent level experience required
- Experience in the culinary industry with minimum of 2-3 years as Executive Chef
- Creative mindset
- Strong Leadership
- Food Safety and Sanitation Knowledge
Yêu cầu hồ sơ
Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.
Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.
Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.