Việc làm Hoàng Yến Group

Cập nhật 15/08/2024 22:35
Tìm thấy 2 việc làm đang tuyển dụng
Hoàng Yến Group
Executive Chef | Bếp trưởng Điều hành
Hoàng Yến Group
44 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 3
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 3
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 24/09/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/10/2024
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Côn Đảo - Bà Rịa - Vũng Tàu

Mô tả công việc

  • Embrace Six Senses’ vision and core values to deliver exceptional guest experiences and develop team potential.
  • Implement Six Senses wellness programs (Sleep With Six Senses, Eat With Six Senses, Grow With Six Senses), focusing on producing in-house products.
  • Ensure strict adherence to sustainability practices, including environmental preservation, waste minimization, and elimination of single-use plastics.
  • Oversee kitchen and stewarding teams, rejuvenate the culinary experience, and align menus with wellness and sustainability standards.
  • Complete forecasting, reporting, and food quality control promptly.
  • Document and review standard recipes and presentations.Ensure Six Senses guidelines are followed to maintain product and service standards, and address maintenance issues promptly.
  • Instill cost control through training and manage menus for profitability while ensuring quality.
  • Manage and develop the team through guidance, training, and maintaining high standards of service and professionalism. Prioritize internal recruitment where possible.

Quyền lợi được hưởng

  • 100% salary in 2-month probation
  • Social Insurance on 100% salary
  • Annual Home leave ticket support
  • Accommodation provided
  • Uniforms and Laundry Service provided
  • Relocation allowance to all positions provided
  • 24/7 personal accident enrolled from starting date
  • Duty Meals and Transportation provided
  • Worldwide learning & Career Development with Six Senses & IHG

Yêu cầu công việc

  • Possess a Bachelor’s degree/Diploma in Culinary Arts, or related field and worked on same designation plus 5 or more years related experience, including management experience, or an equivalent combination of education and experience.
  • Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local or state government agency.
  • Excellent command of written and spoken English with some knowledge of the local language and customs.
  • Personally involved, visible, and proactive leader with excellent organizational skills, capable of providing focused direction and continuing to establish the property’s prominent position within the market
  • Advanced MS Office platform

Yêu cầu hồ sơ

  • More than five years experience in a similar or greater role in luxury hotels with proven results
  • Maintain a thorough understanding of Six Senses in terms of guidelines, rules and regulations, operating standards, facilities, and services.
  • Well-developed capability for strategic decision-making and a track record of proven results in the areas of customer satisfaction, operational excellence, host satisfaction, revenue, and profit.
  • Have an intuitive sense of product and service quality, a passion for excellence, and an understanding of the sophisticated needs of the luxury customer.
  • A business-savvy leader with demonstrated financial understanding and interpretation of reports plus cost and inventory control.
  • Responsive, engaged, and interactive leader, capable of building strong positive relationships with hosts that result in a shared vision of success for the operation, demonstrated ability to leverage shared resources and to manage through influence.
Khu vực
Báo cáo
Hoàng Yến Group
Hoàng Yến Group Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
36 Phạm Ngọc Thạch, Phường 6, Quận 3

Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.

Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.

Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.

Những nghề phổ biến tại Hoàng Yến Group

Bạn làm việc tại Hoàng Yến Group? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Hoàng Yến Group

Hoàng Yến Group

Click để đánh giá