Mô tả công việc
- Control cost, build and organize the kitchen management process - Build food standard, control the quantity and quality of food. - Develop menus, food testing, determine selling price base on food cost and cooking norms. - Set time standard per meal cooking and service manner. - Organize and assign jobs in accordance with SOP and flow chart (ISO) to ensure highest guest satisfaction. - Strictly follow FC requirement for periodically cost control report. - Ensure the rules of FC requests on periodic reporting, cost controlling. - Develop food reusable regulations, spoiled food processing and food preservation regulations to ensure food hygiene and safety. - Make sure accurate food order, accurate meal cooking and accurate food deliver to outlets and relating departments. - Make periodic training plan about personal hygiene, kitchen hygiene, and maintenance plan. - Build up asset management regulation including equipment, goods and tools. - Work with Chief Engineering about periodical maintenance plan, operation plan, damage problem solving plan. - Coordinate with F&B Manager to make report, create menus, build annual budget for marketing plan, events or promotion program.
Quyền lợi được hưởng
Negotiable
Yêu cầu công việc
- Have at least five years of experience in similar positions at four or five star resorts or hotels - Fluent English - Graduated from executive chef training programs - Expert in at least two cooking styles (Western, Asian, Vietnamese) - Have leadership and teamwork skills, problem solving skills, creativity and dynamism skills
Yêu cầu hồ sơ
-
Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.
Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.
Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.