Mô tả công việc
Handles administrative works and keeps up-dated files on the following Hygiene matters:
Statutory audits budget;
External lab expenses;
Other operational expenses.
Determines the minimum and maximum stocks and controls the par-stocks of all material and equipment.
Liaise with the Purchasing Manager and suppliers for any purchase needed for the Food Safety operation.
Conducts inventories in coordination with employees of the accounting division.
Manages all functions of the Food Safety operation to achieve the optimum departmental costs.
Keeps aware of trends, systems, practices and equipment in Food Safety Management through trade literature, hotel show and site visits
Maintains documentation on all hygiene and food safety standards throughout the operation.
Liaisons with pest control company and housekeeping for any pest issues in operations and reviews the pest control performance
Conduct Hygiene audit of all kitchen associates and provides feedback
Maintains records of food safety and Hygiene related forms, checks and audits
Conducts Vendor inspection in co-ordination with purchase department.
Maintains and makes improvement to hygiene standards.
Oversees the preparation of kitchen equipment for use.
Checking that all food items for storage are covered, dated and labeled
Inspect food holding and transport equipment.
Conduct regular spot checks on food items received for temperature abuse.
Co-ordinates microbial food tests to kitchen and laboratory in case of new products, supplies and suspected food borne illness complaints.
Quyền lợi được hưởng
- International and professional working environment.
- Competitive salary range.
- Opportunities for growth and advancement.
Yêu cầu công việc
Degree or Vocational Certificate in Microbiology/Food Technology
Yêu cầu hồ sơ
Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.
Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.
Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.