Mô tả công việc
Responsibilities:
- Develop and execute culinary menu offerings that align with the restaurant's vision and concept.
- Manage and mentor kitchen staff, including recruitment, training, and scheduling.
- Oversee food preparation and cooking processes to ensure consistent quality and presentation.
- Monitor inventory levels, order supplies and manage stock to minimize waste and maximize efficiency.
- Ensure a safe and sanitary kitchen environment by adhering to food safety standards and regulations.
- Collaborate with management on budgeting, cost control, and pricing strategies.
- Stay updated on industry trends and continually innovate menu offerings.
- Handle kitchen-related emergencies and troubleshoot issues as they arise.
- Any other duties and responsibilities as assigned by Operation Manager.
Quyền lợi được hưởng
- Parking allowance, Meals at the restaurant, Tip & Service Charge
- Signing a labor contract, Paying social insurance, health insurance, unemployment insurance in full according to the law
- 12 days of leave per year
- Support for weddings, funerals, illnesses, etc.
- Other benefits according to the provisions of the Vietnamese Labor Law
- 20% discount when using services at Hylo's stores
Yêu cầu công việc
- Professional Culinary Training Certificate
- Proven experience of at least 3 years as a Head Chef, Executive Chef, or in a similar role within a high-volume, upscale hotpot restaurant environment
- In-depth knowledge of culinary techniques and trends, with a passion for creating and presenting exceptional dishes
- Candidate must have strong command of both Mandarin or English
- Priority to candidates who have worked in a Hotpot restaurant
- Carefully, honestly, high responsibility
- Must have basic PC-literacy
- Able to make reports, develop strategies,...
- Knowledge of inventory management would be an added advantage
- Understanding of food costing and budget management
- Excellent organizational, communication and leadership skills
- Flexibility to work evenings, weekends, and holidays as needed
- Personality: Cheerful, enthusiastic, responsible at work, has a long-term orientation to work with the restaurant
- 09:00 AM – 06:00 PM
- 02:00 PM – 11:00 PM
Yêu cầu hồ sơ
Ứng viên ứng tuyển theo các cách Nộp CV trực tiếp trên bài đăng tại hoteljob.vn hoặc qua số điện thoại: 0898 725 963 (Nhi)
Nằm ở trung tâm của khu vực Đồng Khởi và sông Sài Gòn, Icon Saigon Hotel cung cấp cho khách hàng những dịch vụ tuyệt vời và các phòng đầy phong cách.
Hãy để chúng tôi đưa bạn vào thế giới của thiết kế tuyệt vời và chọn loại phòng yêu thích của bạn trong văn hóa Việt Nam của khách sạn boutique độc đáo quyến rũ của chúng tôi.
Nhà hàng tinh tế, quầy bar trên tầng thượng, hồ bơi vô cực, spa Icon với các dịch vụ chăm sóc sức khỏe khác nhau và một loạt các sự kiện văn hóa trong khu vực biến kỳ nghỉ của bạn thành một trải nghiệm đáng chú ý.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2015
Mission
Thể hiện năng lượng và phong cách độc đáo của thành phố, khách sạn Icon Sài Gòn đặt du khách vào trung tâm của tất cả tại một khách sạn cách trung tâm thành phố vài bước chân như Nhà Hát Lớn, Nhà thờ Đức Bà, Bưu điện Trung tâm Sài Gòn, Dinh Độc Lập và chợ Bến Thành.