Mô tả công việc
Job brief
We are looking for a Restaurant Assistant Manager to ensure all daily activities run smoothly and efficiently.
Restaurant Assistant Manager responsibilities include ordering kitchen utensils and equipment based on our needs, managing contracts and payroll and supervising restaurant staff performance. To be successful in this role, you should be familiar with restaurant operations and have a good understanding of what makes a great customer service. You should also be available to work within opening hours, including weekends and holidays.
Ultimately, you will help minimize operating costs, boost our employee retention and deliver a positive dining experience for our guests.
Report to: Restaurant Manager
Job brief
1. ADMINISTRATION PROCEDURES
• Operating the restaurant according to the company's standards.
• Ensure restaurant operations comply with licensing and safety regulations.
• Proposing a plan to attract traffic.
• Updating customer data, being attractive more returning customers.
• Working with suppliers (spirits, wines,...) and purchasing dept for ordering process.
2. DAILY OPERATION
• Monitoring all restaurant activities taking place, including cleaning, maintenance,...
• Handling customer complaints with the motto of always giving priority to customers.
• Interaction with customers, create regular customer data, keep them posted for any news about promotions, events,...making good relationships with our customers.
• Monitoring and supervising all employees in the team about SOP
• Participating in inventory bar, ops,... adjust par level depending on the situation, ensuring optimization of raw material costs and other costs.
3. HUMAN RESOURCES
• Making roster and job assignment to employees, ensure running OPS smooth and well organized.
• Recording the AL, PO, OT, ... based on the company policy issued, work with accountants to align payroll for employees.
• Participating in recruiting personnel for the operation.
• Participating in employee training from skills, knowledge, SOP, upsell skills, customer interaction skills, ... or based on the company's training document
• Evaluating staff’s performance monthly by testing knowledge, reviewing their performance in the past of month, since then to upgrade the service to outstanding services.
4. OTHER
• Participating in giving ideas and marketing strategies for the restaurant, coordinate with the marketing department to organize events, promotions,...
• Collaborate with the kitchen and bar to find the upgrade or change the dish accordingly.
• Looking for some event sponsors from brand suppliers to attract more traffic and minimize costs.
Quyền lợi được hưởng
Benefits
- BENEFITS FULL-TIME EMPLOYEE
- Working time 8 hours/day, 1 day off/week
• Uniform and Duty meals provided by the Company
• Insurance followed based on Labor Law
• Associated discount for F&B consumption
• Working in dynamic environment with a fusion of Restaurant, Bar, Café in an international standards
Yêu cầu công việc
• Work experience as a Restaurant Assistant Manager or similar role in the hospitality industry
• Demonstrated ability to interact with customers, employees
• Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
• Familiarity with restaurant management software
• Communication and team management abilities
• Availability to work within opening hours (e.g. evenings, holidays, weekends)
• Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.
• 3 years related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experiences
Yêu cầu hồ sơ
Công ty TCOTS - Cát Lái chuyên cung ứng thực phẩm cho các đơn vị bếp ăn của Cảng và Trường học..
Phục vụ các xuất ăn cho các đươn vị hoạt động trong Cảng
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ phúc lợi (BHXH, CĐ, phép năm....) theo quy định chung của Công ty.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch và lương tháng 13 theo hiệu quả Công ty.
Lịch sử thành lập
Tháng 12/2017 Thành lập công ty Cổ Phần cung ứng TCOTS Cát Lái tại TP.HCM từ tiền thân là công ty Greenfood với 10 năm hoạt động trong ngành thực phẩm an toàn
Mission
- Sứ mệnh:
Đối với khách hàng: Tân Cảng Catering lấy sức khỏe của khách hàng làm kim chỉ nam cho mọi hoạt động sản xuất – kinh doanh.
Đối với đối tác: Tân Cảng Catering xây dựng và giữ gìn mối quan hệ đoàn kết, ổn định, lâu dài và cùng có lợi trên cơ sở truyền thống kinh doanh đáng tin cậy, đảm bảo chất lượng hàng hóa và tôn trọng khách hàng.
Đối với nhân viên: Tân Cảng Catering chú trọng phát triển con người và định hướng trở thành một doanh nghiệp có môi trường làm việc khoa học, thân thiện và đảm bảo mọi nhân viên đều có cơ hội phát triển bằng thái độ làm việc và năng lực của chính mình.
- Tầm nhìn: Tân Cảng Catering phấn đấu trở thành công ty cung cấp thực phẩm an toàn,có uy tín hàng đầu tại Việt Nam.Chúng tôi tăng cường phát triển chuổi cả về chất và lượng, đi kèm với nâng cao dịch vụ chăm sóc khách hàng và kiểm soát chặt chẽ chất lượng,nguồn gốc hàng hóa.Giữ vững uy tín thương hiệu, chất lượng sản phẩm, mở rộng sản xuất chiều rộng lẫn chiều sâu, mở rộng chủng loại sản phẩm với giá cả cạnh tranh.