Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái

Hồ Chí Minh
100 - 200 nhân viên
Đã xác minh

Việc làm Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái

Cập nhật 10/01/2025 23:41
Tìm thấy 5 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái
[Melia Vinpearl Hải Phòng] Restaurant Manager
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 09/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/01/2025
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hồng Bàng - Hải Phòng

Mô tả công việc

  • Ensures that all staff is aware of all employee and hotel regulation and reminded accordingly.
  • Trains, supervises and disciplines all the staff. Assist and correct all subordinates with the tasks assigned.
  • Ensures disciplinary action taken according to the Hotel policy.
  • Leads, motivates and works on the growth of all staff members of her/his team.
  • Maintains a friendly yet discreet manner with all the guests when greeting, serving them and throughout their breakfast/lunch/dining experience.
  • Conducts daily pre-shift meetings to employees on preparation, guest profile, service and menu served.
  • Actively assists in menu design in cooperation with the outlet Head Chef.
  • Reports incidents that require disciplinary actions immediately to the F& B Manager.
  • Performs up-selling for all times offered by the department assigned as well as offering alternatives.
  • Be knowledgeable to operate the existing POS system based on the trained responsibility level as assigned in the department.
  • Produces reports and analysis of the outlet and present report in the monthly performance meeting.
  • Leads the outlet efficiently in cost and expenses, constantly delivering the highest quality as well as driving high top line revenue and profit.
  • Assists preparation of the outlet’s budget.
  • Conducts monthly inventory of operating supplies and equipment together with the stewarding department.
  • Has complete knowledge of the food and beverage items offered, including ingredients, methods of preparation, and proper service. Expert knowledge of wine and spirits is required.
  • Controls usage of all food and beverage items and appropriate usage of equipment, tool, and service equipment.
  • Observes daily conditions of the facilities and equipment in the restaurant; make recommendations for correction and improvements as needed.
  • Controls regularly the set-up and mise en place of the restaurant and the station.
  • Handles guest enquiries and complaints in the outlet in a courteous and efficient manner and report to Head of Department ensuring that the follow up is performed with the guest.
  • Performs in accordance with Melia Vinpearl F&B standard and employee rules and regulation handbook.

Quyền lợi được hưởng

  • Attractive salary and benefits package.
  • Insurance: In addition to health insurance, social insurance and unemployment insurance according to the Labor Law, employees are entitled to participate in the health insurance package under the Group regime.
  • Get special incentives when using high-class service systems of Vingroup, such as Vinpearl, Vinmec, Vinmart and Vinschool, etc.
  • 13th month salary and holidays.
  • To participate in any Training/ Development schemes as recommended by senior management.

Yêu cầu công việc

  • College Degree or above
  • English - Good level, written & spoken
  • At least 2 years in the hospitality industry in a similar position in a 5 star, deluxe hotel.

Yêu cầu hồ sơ

For further information, please contact: 0904 860 595 - Ms. Nga or 0369 428 388 (Ms. Huyen)

Or please kindly send your updated CV to email: nga.nguyen2(a còng)melia.com or huyen.pham(a còng)melia.com

Khu vực
Báo cáo

Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái
Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái Xem trang công ty
Quy mô:
100 - 200 nhân viên
Địa điểm:
25 Đường 4B, tổ 7 Khu Phố 2, Phường Phú Hữu, Tp. Thủ Đức

Công ty TCOTS - Cát Lái chuyên cung ứng thực phẩm cho các đơn vị bếp ăn của Cảng và Trường học..

Phục vụ các xuất ăn cho các đươn vị hoạt động trong Cảng

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ phúc lợi (BHXH, CĐ, phép năm....) theo quy định chung của Công ty.

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch và lương tháng 13 theo hiệu quả Công ty.

Lịch sử thành lập

Tháng 12/2017 Thành lập công ty Cổ Phần cung ứng TCOTS Cát Lái tại TP.HCM từ tiền thân là công ty Greenfood với 10 năm hoạt động trong ngành thực phẩm an toàn

Mission

  • Sứ mệnh:

 

Đối với khách hàng: Tân Cảng Catering lấy sức khỏe của khách hàng làm kim chỉ nam cho mọi hoạt động sản xuất – kinh doanh.

Đối với đối tác: Tân Cảng Catering xây dựng và giữ gìn mối quan hệ đoàn kết, ổn định, lâu dài và cùng có lợi trên cơ sở truyền thống kinh doanh đáng tin cậy, đảm bảo chất lượng hàng hóa và tôn trọng khách hàng.

Đối với nhân viên: Tân Cảng Catering chú trọng phát triển con người và định hướng trở thành một doanh nghiệp có môi trường làm việc khoa học, thân thiện và đảm bảo mọi nhân viên đều có cơ hội phát triển bằng thái độ làm việc và năng lực của chính mình.

  • Tầm nhìn: Tân Cảng Catering phấn đấu trở thành công ty cung cấp thực phẩm an toàn,có uy tín hàng đầu tại Việt Nam.Chúng tôi tăng cường phát triển chuổi cả về chất và lượng, đi kèm với nâng cao dịch vụ chăm sóc khách hàng và kiểm soát chặt chẽ chất lượng,nguồn gốc hàng hóa.Giữ vững uy tín thương hiệu, chất lượng sản phẩm, mở rộng sản xuất chiều rộng lẫn chiều sâu, mở rộng chủng loại sản phẩm với giá cả cạnh tranh.

Những nghề phổ biến tại Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái

Bạn làm việc tại Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái

Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái

Click để đánh giá