Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái

Hồ Chí Minh
100 - 200 nhân viên
Đã xác minh

Việc làm Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái

Cập nhật 10/01/2025 23:41
Tìm thấy 5 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái
Manager - Chinese Restaurant
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 23/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 22/01/2025
Hình thức: FULL_TIME
Kinh nghiệm: 3 - 4 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành

About us

Pan Pacific Hanoi, a proud member of Singapore's Pan Pacific Hotels Group (PPHG), stands as a landmark by West Lake, offering stunning views and exceptional hospitality. Combining contemporary design with Vietnamese charm, our luxurious rooms and suites provide a serene retreat near the Old Quarter and major attractions.

We pride ourselves on cultivating a positive, human-centric working environment, where teamwork and excellence thrive, ensuring unforgettable experiences for both our guests and our associates in the vibrant heart of Hanoi.


Ming is among the best Cantonese restaurants in Hanoi, serving exquisite handmade dim sum and a wide selection of refined Cantonese classics. Enjoy refined presentations of familiar dishes with authentic flavours, while admiring the restaurant’s modern oriental design and panoramic city views. With a choice of private dining rooms, Ming is the ideal venue for a corporate luncheon or family gathering


About the position

The Restaurant Manager leads daily restaurant operations, ensuring exceptional guest service, staff performance, and adherence to company standards. This role focuses on driving financial success, controlling costs, and executing promotional strategies while maintaining a respectful work environment and delivering high-quality dining experiences.


Administration

  • Manage daily food & beverage operations, including menus, staffing, and service delivery, aligned with company goals.
  • Supervise food & beverage service staff to ensure adherence to corporate policies and standards.
  • Monitor sales performance daily and implement corrective actions as needed.
  • Conduct market surveys to stay updated on business trends, technology, and competitor insights, providing feedback to F&B leadership.


Financial & Revenue Management

  • Develop and implement promotional programs to drive revenue and meet budget targets.
  • Monitor product performance and oversee sales and promotional activities.
  • Manage outlet profitability by controlling costs and achieving revenue goals.
  • Collaborate with stewarding to minimize breakages and enforce cost control measures.


Training & Human Resources

  • Develop and execute training programs to uphold service quality standards.
  • Mentor and coach team members, identify talent for promotion, and conduct performance appraisals.
  • Foster a respectful, discrimination-free workplace and address employee concerns promptly.
  • Ensure a harmonious working environment by addressing cross-cultural conflicts effectively.


Guest Service

  • Maintain high levels of guest satisfaction by managing customer care and service quality.
  • Build relationships with VIPs, dignitaries, and new clientele to expand guest databases.
  • Oversee food tastings and monitor food quality for events and daily service.


Talent profile

  • 3-5 years of experience in restaurant or F&B management, preferably in a luxury hotel setting.
  • Strong understanding of financial reports, revenue management, and cost control strategies.
  • Experience in team development, including training, coaching, and conducting performance evaluations.
  • Exceptional communication and interpersonal skills, with the ability to engage with guests and team members effectively.
  • Strong knowledge of Chinese culinary traditions, food presentation, and beverage pairing.
  • Fluency in English, with knowledge of Chinese as a bonus.


*Please be informed that only candidates selected for further consideration will be contacted. Thank you for your application.

Khu vực
Báo cáo

Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái
Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái Xem trang công ty
Quy mô:
100 - 200 nhân viên
Địa điểm:
25 Đường 4B, tổ 7 Khu Phố 2, Phường Phú Hữu, Tp. Thủ Đức

Công ty TCOTS - Cát Lái chuyên cung ứng thực phẩm cho các đơn vị bếp ăn của Cảng và Trường học..

Phục vụ các xuất ăn cho các đươn vị hoạt động trong Cảng

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ phúc lợi (BHXH, CĐ, phép năm....) theo quy định chung của Công ty.

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch và lương tháng 13 theo hiệu quả Công ty.

Lịch sử thành lập

Tháng 12/2017 Thành lập công ty Cổ Phần cung ứng TCOTS Cát Lái tại TP.HCM từ tiền thân là công ty Greenfood với 10 năm hoạt động trong ngành thực phẩm an toàn

Mission

  • Sứ mệnh:

 

Đối với khách hàng: Tân Cảng Catering lấy sức khỏe của khách hàng làm kim chỉ nam cho mọi hoạt động sản xuất – kinh doanh.

Đối với đối tác: Tân Cảng Catering xây dựng và giữ gìn mối quan hệ đoàn kết, ổn định, lâu dài và cùng có lợi trên cơ sở truyền thống kinh doanh đáng tin cậy, đảm bảo chất lượng hàng hóa và tôn trọng khách hàng.

Đối với nhân viên: Tân Cảng Catering chú trọng phát triển con người và định hướng trở thành một doanh nghiệp có môi trường làm việc khoa học, thân thiện và đảm bảo mọi nhân viên đều có cơ hội phát triển bằng thái độ làm việc và năng lực của chính mình.

  • Tầm nhìn: Tân Cảng Catering phấn đấu trở thành công ty cung cấp thực phẩm an toàn,có uy tín hàng đầu tại Việt Nam.Chúng tôi tăng cường phát triển chuổi cả về chất và lượng, đi kèm với nâng cao dịch vụ chăm sóc khách hàng và kiểm soát chặt chẽ chất lượng,nguồn gốc hàng hóa.Giữ vững uy tín thương hiệu, chất lượng sản phẩm, mở rộng sản xuất chiều rộng lẫn chiều sâu, mở rộng chủng loại sản phẩm với giá cả cạnh tranh.

Những nghề phổ biến tại Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái

Bạn làm việc tại Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái

Công Ty Cổ Phần Cung Ứng TCOTS - Cát Lái

Click để đánh giá