Mô tả công việc
- Projects supply needs for the department, (e.g., china, glass, silver, buffet presentations, props).
- Applies knowledge of all laws, as they relate to an event.
- Understands the impact of Banquet operations on the overall success of an event and manages activities to maximize customer satisfaction.
- Adheres to and reinforces all standards, policies, and procedures.
- Maintains established sanitation levels.
- Manages departmental inventories and maintains equipment.
- Uses banquet beverage records to control liquor costs and manage the banquet beverage perpetual inventory.
- Schedules banquet service staff to forecast and service standards, while maximizing profits.
- Assists team in developing lasting relationships with groups to retain business and increase growth.
Participating in and Leading Banquet Teams
- Sets goals and delegates tasks to improve departmental performance.
- Conducts monthly department meetings with the Banquet team.
- Applies and continually broadens knowledge of food and wine pairings and cutting edge cuisine with emphasis on current event trends.
- Acts as a liaison to the kitchen staff.
- Leads shifts and actively participates in the servicing of events.
Ensuring and Providing Exceptional Customer Service
- Sets a positive example for guest relations.
- Interacts with guests to obtain feedback on product quality and service levels.
- Responds to and handles guest problems and complaints.
- Empowers employees to provide excellent customer service.
- Ensures employees understand expectations and parameters.
- Strives to improve service performance.
- Emphasizes guest satisfaction during all departmental meetings and focuses on continuous improvement.
- Reviews comment cards and guest satisfaction results with employees.
Conducting Human Resources Activities
- Communicates and executes departmental and property emergency procedures and ensures staff are trained in safety procedures.
- Observes service behaviors of employees and provides feedback to individuals.
- Monitors progress and leads discussion with staff each period.
- Participates in the development and implementation of corrective action plans.
- Reviews quarterly Meeting Planner Survey results and participates in the development and implementation of corrective action to address service challenges; focuses on continuous improvement of guest satisfaction.
- Attends and participates in all pertinent meetings.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive remuneration packages
- Competitive salary | 13th salary month
- 05 working days | 02 days off per week
- Uniforms and nutritious meals in shifts are provided by the Hotel | Free parking for motorbikes and cars
- Discounted rates apply when using services at properties
- Participating in ultimate phenomenal activities for employees
- National and international training courses
- Periodic health check | Accident insurance 24/7
- Opportunity to grow career at the most luxurious 5-star hotel group in the world.
Yêu cầu công việc
- High school diploma or GED; 2 years experience in the event management, food and beverage, or related professional area.
Yêu cầu hồ sơ
Contact Number +84 235 3753 333 - Ext: 2257: Ms. Tuyền
Công ty TCOTS - Cát Lái chuyên cung ứng thực phẩm cho các đơn vị bếp ăn của Cảng và Trường học..
Phục vụ các xuất ăn cho các đươn vị hoạt động trong Cảng
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ phúc lợi (BHXH, CĐ, phép năm....) theo quy định chung của Công ty.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch và lương tháng 13 theo hiệu quả Công ty.
Lịch sử thành lập
Tháng 12/2017 Thành lập công ty Cổ Phần cung ứng TCOTS Cát Lái tại TP.HCM từ tiền thân là công ty Greenfood với 10 năm hoạt động trong ngành thực phẩm an toàn
Mission
- Sứ mệnh:
Đối với khách hàng: Tân Cảng Catering lấy sức khỏe của khách hàng làm kim chỉ nam cho mọi hoạt động sản xuất – kinh doanh.
Đối với đối tác: Tân Cảng Catering xây dựng và giữ gìn mối quan hệ đoàn kết, ổn định, lâu dài và cùng có lợi trên cơ sở truyền thống kinh doanh đáng tin cậy, đảm bảo chất lượng hàng hóa và tôn trọng khách hàng.
Đối với nhân viên: Tân Cảng Catering chú trọng phát triển con người và định hướng trở thành một doanh nghiệp có môi trường làm việc khoa học, thân thiện và đảm bảo mọi nhân viên đều có cơ hội phát triển bằng thái độ làm việc và năng lực của chính mình.
- Tầm nhìn: Tân Cảng Catering phấn đấu trở thành công ty cung cấp thực phẩm an toàn,có uy tín hàng đầu tại Việt Nam.Chúng tôi tăng cường phát triển chuổi cả về chất và lượng, đi kèm với nâng cao dịch vụ chăm sóc khách hàng và kiểm soát chặt chẽ chất lượng,nguồn gốc hàng hóa.Giữ vững uy tín thương hiệu, chất lượng sản phẩm, mở rộng sản xuất chiều rộng lẫn chiều sâu, mở rộng chủng loại sản phẩm với giá cả cạnh tranh.