Mô tả công việc
People
- Support colleagues to make sure they deliver a high-quality products and impeccable guests experience which is Crowne Plaza Vinh Yen’s promise.
- Create a great working environment for teams to thrive the team work and spirits
- Promote the team to maximise the performance through a daily communication and coordination with other departments.
- Precommend or take an initiative for any HR related actions where needed.
- Cooperate, coordinate and communicates with Department Heads and other inter-departmental secretaries as appropriate.
- Create the positive publicity opportunities of the brand.
- Conduct trainings for the staff to maximise performance.
- Liaise with Sales Manager to obtain new Food and Beverage business opportunity.
- Get involved in Food and Beverage menu engineering with culinary team.
- Update daily E-log file and Glitch and follow up if needed.
Financial
- Help plan and implement department’s annual financial budget and a set of departmental goals.
- Monitor daily financial target and expenses to control. (ex. food, beverage, and labour costs).
- Actively pursue for cost saving measures.
- Ensure staff members are aware of outlets’ recycle process.
- Forecast business demand.
- Set up the par level to control the stocks.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary;
- In addition to the insurance prescribed by the state, there is accident insurance 24/7
- Professional, international working environment;
- Career development opportunities in IHG Group's hotel;
- Discounted rooms in IHG hotels around the world.
Yêu cầu công việc
- Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.
- 04 years related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience.
- Ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the company.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving, motivating, organizational and training abilities.
- Leadership skills
- Good communication and writing skills in English
- Can-do attitude
- Advanced English Level (speaking, listening, reading and writing).
Yêu cầu hồ sơ
Công ty TCOTS - Cát Lái chuyên cung ứng thực phẩm cho các đơn vị bếp ăn của Cảng và Trường học..
Phục vụ các xuất ăn cho các đươn vị hoạt động trong Cảng
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ phúc lợi (BHXH, CĐ, phép năm....) theo quy định chung của Công ty.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch và lương tháng 13 theo hiệu quả Công ty.
Lịch sử thành lập
Tháng 12/2017 Thành lập công ty Cổ Phần cung ứng TCOTS Cát Lái tại TP.HCM từ tiền thân là công ty Greenfood với 10 năm hoạt động trong ngành thực phẩm an toàn
Mission
- Sứ mệnh:
Đối với khách hàng: Tân Cảng Catering lấy sức khỏe của khách hàng làm kim chỉ nam cho mọi hoạt động sản xuất – kinh doanh.
Đối với đối tác: Tân Cảng Catering xây dựng và giữ gìn mối quan hệ đoàn kết, ổn định, lâu dài và cùng có lợi trên cơ sở truyền thống kinh doanh đáng tin cậy, đảm bảo chất lượng hàng hóa và tôn trọng khách hàng.
Đối với nhân viên: Tân Cảng Catering chú trọng phát triển con người và định hướng trở thành một doanh nghiệp có môi trường làm việc khoa học, thân thiện và đảm bảo mọi nhân viên đều có cơ hội phát triển bằng thái độ làm việc và năng lực của chính mình.
- Tầm nhìn: Tân Cảng Catering phấn đấu trở thành công ty cung cấp thực phẩm an toàn,có uy tín hàng đầu tại Việt Nam.Chúng tôi tăng cường phát triển chuổi cả về chất và lượng, đi kèm với nâng cao dịch vụ chăm sóc khách hàng và kiểm soát chặt chẽ chất lượng,nguồn gốc hàng hóa.Giữ vững uy tín thương hiệu, chất lượng sản phẩm, mở rộng sản xuất chiều rộng lẫn chiều sâu, mở rộng chủng loại sản phẩm với giá cả cạnh tranh.