Mô tả công việc
JOB SUMMARY
Position responsible for all the food and beverage operations, which includes restaurant, beverage and room service operations. Oversees guest and employee satisfaction, maintaining standards and meeting or exceeding financial goals. Demonstrates knowledge and proficiency of all applicable food and beverage laws and regulations. Develops and implements business plan for food and beverage.
CORE WORK ACTIVITIES
Developing and Maintaining Budgets
• Develops and manages all financial, employee engagement and guest satisfaction plans and actions for Food and Beverage departments.
• Maintains a positive cost management index for kitchen and restaurant operations.
• Utilizes budgets to understand financial objectives.
Leading Food and Beverage Team
• Manages the Food and Beverage departments (not catering sales).
• Supervises and manages employees. Manages all day-to-day operations. Understands employee positions well enough to perform duties in employees' absence.
• Utilizes interpersonal and communication skills to lead, influence, and encourage others; advocates sound financial/business decision making; demonstrates honesty/integrity; leads by example.
• Oversees all culinary, restaurant, beverage and room service operations.
• Creates and nurtures a property environment that emphasizes motivation, empowerment, teamwork, continuous improvement and a passion for providing service.
• Provides excellent customer service to all employees.
• Responds quickly and proactively to employee's concerns.
• Provides a learning atmosphere with a focus on continuous improvement.
• Provides proactive coaching and counseling to team members.
• Encourages and builds mutual trust, respect, and cooperation among team members.
• Monitors and maintains the productivity level of employees.
• Develops specific goals and plans to prioritize, organize, and accomplish work.
• Provides the leadership, vision and direction to bring together and prioritize the departmental goals in a way that will be efficient and effective.
• Sets clear expectations with the employees and team leaders and verifies that appropriate rewards are given if expectations are exceeded.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary & Service charge
- 16 annual leave days per year
- 05 working days per week - 2 days off per week
- To be entitled to the prescribed insurance, including health insurance, social insurance, and unemployment insurance.
- 13th salary month.
- Training and career development by MARRIOTT INTERNATIONAL.
- Employee discount rates for Room and F&B at Marriott Hotel.
Yêu cầu công việc
Education and Experience
- High school diploma/G.E.D. equivalent
- Related Work Experience 4 years experience in the food and beverage or related professional area
- Supervisory Experience 2 years experience in the food and beverage or related professional area
Yêu cầu hồ sơ
Công ty TNHH Báo Ơn là công ty nhượng quyền chính thức thương hiệu Mixue tại Việt Nam. Chuỗi trà sữa Mixue là một trong những thương hiệu trà sữa nổi tiếng tại Trung Quốc, với hơn khoảng 25.000 cửa hàng tại Trung Quốc và 3.000 tại nước ngoài. Và giờ đây, bạn có thể thưởng thức những ly trà sữa, kem tươi ngon tuyệt, đậm đà và đa dạng vị tại Việt Nam. Nếu bạn là một fan của trà sữa, bạn sẽ không thể bỏ qua Chuỗi trà sữa Mixue, hãy sẵn sàng thưởng thức những ly trà sữa ngon miễn chê, với nhiều lựa chọn vị từ truyền thống đến hiện đại, từ ngọt ngào đến thanh mát vì mỗi ly trà sữa, kem tươi tại Mixue đều được pha chế tươi mới mỗi ngày, với nguyên liệu nhập khẩu chính hãng, đảm bảo hương vị chuẩn và an toàn cho sức khỏe.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2023
Mission
Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành