Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
Support the Food and Beverage Service team by performing support duties including mise en place of food preparation, set up of functions, set up of food and beverage equipment, mini bar operations and assisting with the preparation of service. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Mise en Place and Food Preparation.
- Assist with receiving and storage of goods.
- Clean and maintain equipment and premises.
- Maintain hygienic standards and procedures.
- Assist with the preparation of functions and service.
- Assist with cellar operations.
- Assist with the preparation of an outlet for service including:
- Cleaning of equipment.
- Sorting of stores equipment.
- Cleaning and maintaining glassware for service.
- Cleaning and maintain flatware for service.
- Cleaning and maintain china for service.
- Preparing waiter stations.
- Preparing buffet service.
- Preparing service equipment and materials.
- Assisting with table preparation.
- Mini Bar duties including:
- Filling mini-bar trolleys.
- Checking used stock against issued stock.
- Replacement of stock in accordance with mini-bar procedure.
- Recording of replacement of stock.
- Billing procedures in line with hotel policy.
- Ordering of mini-bar items.
- Storing of mini-bar items.
- Establish and maintain effective employee working relationships.
- Attend and participates in daily briefings and other meetings as scheduled.
- Attend and participates in training sessions as scheduled.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skill.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Able to read and write English, Chinese and French.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Have experience working in Chinese & French restaurant
- High School education
- Food service experience with general knowledge of restaurant operations preferred.
Yêu cầu hồ sơ
FLC Biscom được ra đời từ năm 2016 với sứ mệnh quản lý, vận hành, phát triển mảng dịch vụ du lịch nghỉ dưỡng sân golf và du thuyền của Tập đoàn FLC.
Hệ thống các sân golf và du thuyền trải dài các bờ biển từ Bắc vào Nam, cùng thiết kế độc đáo và điều kiện cơ sở vật chất đạt tiêu chuẩn quốc tế 5*, FLC Biscom luôn mong muốn mang đến những giá trị tốt nhất cho khách hàng, đối tác, từ đó xây dựng lòng tin, mối quan hệ gắn bó để cùng phát triển bền vững. Các sân golf thuộc hệ thống của FLC Biscom đã đi vào vận hành: FLC Ha Long Golf Club, FLC Sam Son Golf Links, FLC Quy Nhon Golf Links, sân tập Golfnet tại Hà Nội. Trong thời gian tới, FLC Biscom sẽ đưa vào vận hành 02 sân golf khác là FLC Quang Binh Golf Links (bao gồm chuỗi 10 sân golf) và FLC Do Son Golf Links.
Bên cạnh mảng vận hành sân golf, mỗi năm FLC Biscom đã đăng cai và tham gia tổ chức hàng chục giải golf chuyên nghiệp, bán chuyên nghiệp và nghiệp dư trên cả nước, trong đó có các giải đã gây tiếng vang lớn trong làng golf Việt Nam như FLC Vietnam Masters 2017, FLC Golf Championship, Faros Golf Tournament, FLC Ladies Cup 2018…