Mô tả công việc
Responsible for the preparation of menus , taking into consideration of the following:
Control and analyze on an on-going basis as following:
Quality levels of production and presentation.
Staff satisfaction.
Operating food cost.
Cleanliness, sanitation, hygiene.
Responsible for the production, preparation and presentation of all food items in areas concerned to ensure highest quality at all times.
Local requirements
Market needs
Controls quality and quantity of incoming goods
Potential costs
Availability of food products
Inspect perishable food items received for quality control
Check punctuality of all staff assigned to him/her.
Supervise the staff to maintain good grooming and standard of uniforms.
Interview potential candidates
Check stock and products.
Check food items prepared by his/her subordinates and correct any mistakes immediately.
Have knowledge of all cooking ingredients, techniques, preparation and equipment in his/her sections.
Alert in energy saving.
Quyền lợi được hưởng
• Opportunity to grow at the property, the company and across the world!
Yêu cầu công việc
QUALIFICATIONS:
• Solid proven communications & customer interaction ability
• Ability to work well and deliver under pressure, manage duties within deadlines
• Excellent organizational skills and attention to details
Yêu cầu hồ sơ
- Ứng viên vui lòng nộp hồ sơ qua Hoteljob.vn .
Công ty TNHH Kỹ thuật Golden Arrow Việt Nam chuyên về sản xuất giấy nhăn. Kể từ năm 2012, Golden Arrow đã tạo ra các giải pháp đóng gói bột giấy đúc để phục vụ nhóm khách hàng công nghệ cao, hàng đầu trong ngành của chúng tôi, bằng cách sử dụng các vật liệu sợi tự nhiên bền vững, có thể tái tạo như tre và bã mía, để tạo ra các sản phẩm bột giấy đúc. Golden Arrow tạo ra các cấu trúc phức tạp chất lượng cao hơn so với hỗn hợp bột giấy truyền thống. Hiện tại, chúng tôi luôn chú trọng đào tạo bồi dưỡng, bổ sung nguồn nhân lực có tay nghề, trình độ cao để tiếp cận kịp thời nền khoa học công nghệ hiện đại đang biến đổi nhanh chóng trên thế giới theo xu hướng phát triển chung của công ty.