Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
Support the Food and Beverage Service team by performing support duties including mise en place of food preparation, set up of functions, set up of food and beverage equipment, mini bar operations and assisting with the preparation of service. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Mise en Place and Food Preparation.
- Assist with receiving and storage of goods.
- Clean and maintain equipment and premises.
- Maintain hygienic standards and procedures.
- Assist with the preparation of functions and service.
- Assist with cellar operations.
- Assist with the preparation of an outlet for service including:
- Cleaning of equipment.
- Sorting of stores equipment.
- Cleaning and maintaining glassware for service.
- Cleaning and maintain flatware for service.
- Cleaning and maintain china for service.
- Preparing waiter stations.
- Preparing buffet service.
- Preparing service equipment and materials.
- Assisting with table preparation.
- Mini Bar duties including:
- Filling mini-bar trolleys.
- Checking used stock against issued stock.
- Replacement of stock in accordance with mini-bar procedure.
- Recording of replacement of stock.
- Billing procedures in line with hotel policy.
- Ordering of mini-bar items.
- Storing of mini-bar items.
- Establish and maintain effective employee working relationships.
- Attend and participates in daily briefings and other meetings as scheduled.
- Attend and participates in training sessions as scheduled.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skill.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Able to read and write English, Chinese and French.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Have experience working in Chinese & French restaurant
- High School education
- Food service experience with general knowledge of restaurant operations preferred.
Yêu cầu hồ sơ
LỊCH SỬ HÌNH THÀNH PHÁT TRIỂN
Công ty TNHH Dịch vụ Tina (Tina Services) được thành lập đầu tiên vào tháng 11/2008 với tên gọi là Doanh nghiệp Tư nhân Tina Nguyễn (Tina Nguyen PTE), hoạt động trong lĩnh vực dịch vụ vận tải.
Đến tháng 11/2016 công ty được chuyển đổi thành mô hình Công ty TNHH nhiều thành viên do ông Nguyễn Xuân Thủy, nguyên Tổng giám đốc Pan Services Hanoi (Pan Pacific Co., Ltd.) cùng một số cán bộ cấp cao khác của Pan đồng sáng lập, chuyển sang hoạt động trong lĩnh vực dịch vụ Vệ sinh công nghiệp và Bảo trì bất động sản.
Sau 03 năm hoạt động, kết thúc năm 2019 Tina Services đã dần dần khẳng định vị trí của mình trong thị trường dịch vụ với trên 60 khách hàng và khoảng 500 cán bộ công nhân viên. Mục tiêu của công ty hướng tới là trở thành một trong các thương hiệu hàng đầu trong lĩnh vực Vệ sinh công nghiệp và Bảo trì bất động sản tại Việt Nam.
Với hơn chục năm lãnh đạo và đưa Pan Services Hanoi trở thành một trong các công ty hàng đầu về dịch vụ Vệ sinh công nghiệp và Bảo trì bất động sản, ông Nguyễn Xuân Thủy cùng các đồng nghiệp của mình hiểu rất rõ thị trường cũng như những Khách hàng của mình. Tina Services sẽ luôn hướng tới việc đáp ứng những nhu cầu mong muốn đó của Khách hàng bằng việc cung cấp ra thị trường những dịch vụ Chuyên nghiệp, Chất luợng với Chi phí hợp lý.