Mô tả công việc
JOB SUMMARY
Position responsible for all the food and beverage operations, which includes restaurant, beverage and room service operations. Oversees guest and employee satisfaction, maintaining standards and meeting or exceeding financial goals. Demonstrates knowledge and proficiency of all applicable food and beverage laws and regulations. Develops and implements business plan for food and beverage.
CORE WORK ACTIVITIES
Developing and Maintaining Budgets
• Develops and manages all financial, employee engagement and guest satisfaction plans and actions for Food and Beverage departments.
• Maintains a positive cost management index for kitchen and restaurant operations.
• Utilizes budgets to understand financial objectives.
Leading Food and Beverage Team
• Manages the Food and Beverage departments (not catering sales).
• Supervises and manages employees. Manages all day-to-day operations. Understands employee positions well enough to perform duties in employees' absence.
• Utilizes interpersonal and communication skills to lead, influence, and encourage others; advocates sound financial/business decision making; demonstrates honesty/integrity; leads by example.
• Oversees all culinary, restaurant, beverage and room service operations.
• Creates and nurtures a property environment that emphasizes motivation, empowerment, teamwork, continuous improvement and a passion for providing service.
• Provides excellent customer service to all employees.
• Responds quickly and proactively to employee's concerns.
• Provides a learning atmosphere with a focus on continuous improvement.
• Provides proactive coaching and counseling to team members.
• Encourages and builds mutual trust, respect, and cooperation among team members.
• Monitors and maintains the productivity level of employees.
• Develops specific goals and plans to prioritize, organize, and accomplish work.
• Provides the leadership, vision and direction to bring together and prioritize the departmental goals in a way that will be efficient and effective.
• Sets clear expectations with the employees and team leaders and verifies that appropriate rewards are given if expectations are exceeded.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary & Service charge
- 16 annual leave days per year
- 05 working days per week - 2 days off per week
- To be entitled to the prescribed insurance, including health insurance, social insurance, and unemployment insurance.
- 13th salary month.
- Training and career development by MARRIOTT INTERNATIONAL.
- Employee discount rates for Room and F&B at Marriott Hotel.
Yêu cầu công việc
Education and Experience
- High school diploma/G.E.D. equivalent
- Related Work Experience 4 years experience in the food and beverage or related professional area
- Supervisory Experience 2 years experience in the food and beverage or related professional area
Yêu cầu hồ sơ
LỊCH SỬ HÌNH THÀNH PHÁT TRIỂN
Công ty TNHH Dịch vụ Tina (Tina Services) được thành lập đầu tiên vào tháng 11/2008 với tên gọi là Doanh nghiệp Tư nhân Tina Nguyễn (Tina Nguyen PTE), hoạt động trong lĩnh vực dịch vụ vận tải.
Đến tháng 11/2016 công ty được chuyển đổi thành mô hình Công ty TNHH nhiều thành viên do ông Nguyễn Xuân Thủy, nguyên Tổng giám đốc Pan Services Hanoi (Pan Pacific Co., Ltd.) cùng một số cán bộ cấp cao khác của Pan đồng sáng lập, chuyển sang hoạt động trong lĩnh vực dịch vụ Vệ sinh công nghiệp và Bảo trì bất động sản.
Sau 03 năm hoạt động, kết thúc năm 2019 Tina Services đã dần dần khẳng định vị trí của mình trong thị trường dịch vụ với trên 60 khách hàng và khoảng 500 cán bộ công nhân viên. Mục tiêu của công ty hướng tới là trở thành một trong các thương hiệu hàng đầu trong lĩnh vực Vệ sinh công nghiệp và Bảo trì bất động sản tại Việt Nam.
Với hơn chục năm lãnh đạo và đưa Pan Services Hanoi trở thành một trong các công ty hàng đầu về dịch vụ Vệ sinh công nghiệp và Bảo trì bất động sản, ông Nguyễn Xuân Thủy cùng các đồng nghiệp của mình hiểu rất rõ thị trường cũng như những Khách hàng của mình. Tina Services sẽ luôn hướng tới việc đáp ứng những nhu cầu mong muốn đó của Khách hàng bằng việc cung cấp ra thị trường những dịch vụ Chuyên nghiệp, Chất luợng với Chi phí hợp lý.