Mô tả công việc
Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum departmental profit.
Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum quality level of food production and sanitation.
Oversees special events and special food promotions.
Makes recipes and maintains up-dated and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation
Develops and writes standard recipes Develops new dishes and products.
Takes steps to ensure that outstanding culinary technical skills are maintained.
Maintains comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets and current trends and make appropriate adjustments to kitchen operations accordingly.
Controls and analyzes, on an on-going basis, the level of the following:
O Sales.
O Costs.
O Issuing of food.
O Quality and presentation of food products.
o Condition and cleanliness of facilities and equipment.
o Guest satisfaction.
o Marketing.
Develops with the Training Manager training plans, develops training material in accordance with Accor guidelines and implements training plans for the Food Production employees and other Food and Beverage employees.
Develops with the Director of Food and Beverage popular menus offering guests value for money in accordance with Accor guidelines
Plans and organizes with the Director of Food and Beverage successful Food and Beverage activities in the hotel and overseas
Attends and participates to other meetings as required by the administrative calendar
Keeps an up-dated Hotel Policies and Procedures file and up-dated files on the following Food Production matters:
o Recipes
o Finance
o Standards.
o Personnel and Training
o Outlets
o Promotions.
o Meetings
o Projects
o Material and Equipment
o Miscellaneous
Sets Food Production and Stewarding goals and develops strategies, procedures and policies
Determines with the Finance Director the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment Sets standards of all food and equipment purchases in accordance with Accor guidelines
Monitors local competitors and compare their operation with the hotel Food and Beverage operation
Works with Human Resources on manpower planning and management needs
Works with Financial Controller in the preparation and management of the Department’s budget.
Quyền lợi được hưởng
- Professional working environment / Môi trường làm việc chuyên nghiệp
- Opportunity to access variety of training programs conducted by the Hotel & Group / Cơ hội tiếp cận đa dạng các chương trình đào tạo do Khách sạn & Tập đoàn tiến hành
- Free shuttle from Da Nang city / Xe đưa đón từ trung tâm TP Đà Nẵng.
Allowance
Off 1.5 days/ week
Insurrance Suncare
Yêu cầu công việc
-Degree or Diploma in Culinary Skills or related field.
-5 years experience as a chef, with at least 1 year in a supervisory capacity, or an equivalent combination of education and experience
Yêu cầu hồ sơ
Should you feel interested in the opportunity, please send your resume to zalo: 0896 963 418
GM Premium Hotel có hồ bơi ngoài trời, trung tâm thể dục, nhà hàng và quầy bar ở Hà Nội. Khách sạn 4 sao này có dịch vụ tiền sảnh và bàn bán tour. Chỗ nghỉ cung cấp lễ tân 24/24, dịch vụ đưa đón sân bay, dịch vụ phòng và Wi-Fi miễn phí. Tại khách sạn, tất cả các phòng có điều hòa, khu vực ghế ngồi, TV màn hình phẳng có truyền hình vệ tinh, két an toàn, phòng tắm riêng, vòi xịt/chậu rửa vệ sinh, đồ vệ sinh cá nhân miễn phí và máy sấy tóc. Phòng nào cũng có ấm đun nước, trong đó một số phòng có sân hiên và một số khác thì nhìn ra thành phố. Tại GM Premium Hotel, các phòng đều đi kèm với ga trải giường và khăn tắm.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2017
Mission
Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành