Các phòng ban đang tuyển dụng tại Nhà Hàng Warning Zone

Lao động có tay nghề và sản xuất
Buôn bán/ Kinh doanh
Hành chính
Marketing/ Truyền thông
Du lịch, khách sạn
Quản lý sản phẩm & dự án
Tài chính - Kế toán
Nghiên cứu và Khoa học

Việc làm Nhà Hàng Warning Zone

Cập nhật 14/02/2025 17:02
Tìm thấy 2 việc làm đang tuyển dụng
Hệ Thống Nhà hàng WARNING ZONE
Restaurant Supervisor
Nhà Hàng Warning Zone
41 việc làm 6 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 11/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 05/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hải Châu - Đà Nẵng

Mô tả công việc

- Ensures that all employees deliver the brand promise and provide exceptional guest service at all times.
- Handles all guest and internal customer complaints and inquiries in a courteous and efficient manner, following through to make sure problems are resolved satisfactorily.
- Maintains positive guest and colleague interactions with good working relationships. 
- Establishes a rapport with guests maintaining good customer relationships. 
- Conducts monthly inventory checks on all operating equipment and supplies. 
- Liaises with the Kitchen and Beverage Department on daily operations and quality control.
- Have a thorough knowledge and understanding of all food and beverage items in the menu and the ability to recommend Food and Beverage combinations and up sell alternatives.  
- Ensures that the outlet is kept clean and organized, both at the front as well as the back of house. 
Complete the daily responsibilities that are set for each individual shift 
- Review order dockets ensuring accurate and timely prepare the food and beverage requirements accordingly 
- Anticipate for any unexpected guest need and react promptly Communicate effectively to know the daily task assign 
- Maintain back up supplies stock for the daily operations and to anticipated busy demands 
- Understands and strictly adheres to Rules and Regulations established in the Employee Handbook and the hotel's policies concerning fire, hygiene, health and safety. 
- Attends training sessions and meetings as and when required. Recommend and/or execute management policies to hire, transfer, suspend, layoff, recall, discharge, re-assign, or discipline employees.

Quyền lợi được hưởng

Candidates will be provided with job details during interview.

Yêu cầu công việc

- Minimum 2 years of F&B service experience in 5 star international hotels/resorts, and/or in freestanding restaurants 
- Knowledge of food safety regulations and practices, such as HACCP
- Preferably a Diploma holder in Hospitality Business Management or any related course

Yêu cầu hồ sơ

  • CV
  • SYLL
  • CCCD

Khu vực
Báo cáo

Hệ Thống Nhà hàng WARNING ZONE
Nhà Hàng Warning Zone Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:

Warning Zone được thành lập vào năm 2013, với sứ mệnh tạo ra chuỗi nhà hàng có chất lượng thực phẩm , đồ uống sạch . Đem lại cho khách hàng những trải nghiệm và tâm lý an toàn khi sử dụng dịch vụ Phát triển bền vững luôn là kim chỉ nam trong cách vận hành và phát triển của Warning Zone, chúng tôi đem đến những món ăn ngon được làm từ những nguồn thực phẩm sạch. Warning Zone mang phong cách món ăn Fusion , phù hợp với khẩu vị người Việt những đậm chất hiện đại. Số lượng lượng phục vụ khách mỗi tuần ~ 10.000 thực khách.

Những nghề phổ biến tại Nhà Hàng Warning Zone

Bạn làm việc tại Nhà Hàng Warning Zone? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Nhà Hàng Warning Zone

Nhà Hàng Warning Zone

Click để đánh giá