Việc làm Marou Chocolate

Cập nhật 18/09/2024 11:18
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
‎Marou Chocolate, Faiseurs de Chocolat
Sales Tour Inbound (English/ French/ German/Italian Speaking)
Marou Chocolate
16 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 25/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 24/01/2025
Hình thức: Nhân viên chính thức
Kinh nghiệm: 1 - 2 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Hà Nội

Phúc lợi

  • Laptop
  • Chế độ bảo hiểm
  • Du Lịch
  • Phụ cấp
  • Du lịch nước ngoài
  • Chế độ thưởng
  • Chăm sóc sức khỏe
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Công tác phí
  • Phụ cấp thâm niên
  • Nghỉ phép năm

Mô tả Công việc

*** What we are looking for…
An enthusiastic, engaged sales person and travel professional who is willing to join our Active Sales Team in Hanoi, Vietnam. She or he is a Vietnamese native, speaking English fluently and French or German or Italian adequately.

She/he is looking to work in a multi-cultural and professional environment with international clients on a high-end level, while nurturing her/his skills and wishing to share her/his passion for their country & traveling.

She/he is passionate on countryside, rural and off-the-beaten path areas, eager to consult and offer programs for nature and active lover travelers.

She/he can be ready for any inspection trip to create the new active products and/or to work with Operation to make sure services for active groups on spot.


*** Job Description:

- Managing a client portfolio;
- Communicating with B2B clients, meeting their demands and requirements via skype, emails or phone;
- Advising clients and keeping abreast of the market news and the forthcoming products;
- Elaborating tour programs according to clients’ requests and following the Sales Department procedures;
- Collecting marketing documents and providing additional information to clients (about the destination and the products) in order to boost sales;
- Making calculations and sending quotations;
- Co-operating with the operation and accounting departments to follow up and ensure the completion of the tour programs created;
- Attending team meeting.

Yêu Cầu Công Việc

1. Competency

- Experience as a Sales Executive or related positions (at least 1 years)

- Good command of written and spoken English or German or French or Italian

- Strong computer skills (Excel, Word, Outlook)

- Solid understanding on sales processes

- Good knowledge of client: Production spirit & requirements & clients’ expectations

- Capacity to convince / close a deal

- Good knowledge of the destination

- Evaluate the situation with each client

- Good analytical, problem-solving skills and strong-decision making skills 

- Strong communication skills

- Good planning and organizational skills to balance and priorities work

- Self-motivated to learn new concepts and participate in new projects

- Characteristics: pleasant personality, positive attitude, open-minded, honest, active and decisive

2. Education

- University: Bachelor’s or Master’s in Hotel / Tourism / Foreign languages / Management or other related majors

Địa điểm làm việc

Hà Nội
33B Phạm Ngũ Lão, Hoàn Kiếm, Hà Nội

Thông tin khác

  • Bằng cấp: Đại học
  • Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
  • Lương: Cạnh tranh
Khu vực
Báo cáo

‎Marou Chocolate, Faiseurs de Chocolat
Marou Chocolate Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:

MAROU là một trong những nhà sản xuất sôcôla thủ công Bean-to-Bar đầu tiên ở châu Á và là một trong số ít trên thế giới sản xuất sôcôla tại quốc gia xuất xứ hạt. Đó là đứa con trong mơ của hai người Pháp khác thường gọi Việt Nam là quê hương. Bằng cách chọn sôcôla đen có nguồn gốc duy nhất, chúng tôi quyết định làm nổi bật hương vị đậu cụ thể của từng vùng đất trong khi kiểm soát từng bước sản xuất sô cô la, từ việc lựa chọn hạt đến thanh sô cô la, để mang lại trải nghiệm tốt nhất có thể

Những thanh sô cô la Single Origin của chúng tôi được làm từ cacao có nguồn gốc từ sáu tỉnh miền Nam Việt Nam: từ Bắc vào Nam Đăk Lăk, Lâm Đồng, Đồng Nai, Bà Rịa, Tiền Giang và Bến Tre. Khí hậu, đất và nước của mỗi tỉnh (bạn có thể gọi là terroir nếu muốn) cũng như sự kết hợp giữa các giống cacao và cách làm sau thu hoạch góp phần tạo nên hương vị khác nhau của từng nguồn gốc, từ đó tạo nên hương vị khác nhau của mỗi thanh .Có nhiều tỉnh trồng cacao hơn và chúng tôi luôn quan tâm đến việc tìm kiếm những nông dân mới để hợp tác cũng như khuyến khích những nông dân mới trồng cacao ở Việt Nam.

Những nghề phổ biến tại Marou Chocolate

Bạn làm việc tại Marou Chocolate? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Marou Chocolate

Marou Chocolate

Click để đánh giá