Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng

Đà Nẵng
25 - 100 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng

Tài chính - Kế toán
Lao động có tay nghề và sản xuất
Hành chính
Kỹ thuật
Quản lý sản phẩm & dự án
Dịch vụ khách hàng
Du lịch, khách sạn
Buôn bán/ Kinh doanh

Việc làm Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng

Cập nhật 27/12/2024 02:00
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng
Banquet Chef | Bếp trưởng Tiệc-Hội nghị
Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng
49 việc làm 2 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 19/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 19/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 1 - TP HCM

Mô tả công việc

  • Ensure the function of Banquet Kitchen, facilities and cost;
  • Control and analyse on an on-going basis;
  • Responsible for the preparation, production, presentation of food in the outlets in charged / banquet events and ensures highest quality at all times;
  • Responsible for the preparation of menus under the direct supervision of the Executive Chef or Executive Sous Chef;
  • Produce up to date Banquets Food standard Recipe file for all food items on the menus and system;
  • Interview potential candidates, select and propose for Executive Chef or Executive Sous Chef’s approval, perform appraisal, orientation and suspension if required.

Quyền lợi được hưởng

  • ALL Heartists card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide;
  • Develop your talent through learning programs by Accor Academy;
  • Opportunity to grow within the property and across the world;
  • Ability to contribute to local community and make a difference through our Corporate Social Responsibility activities;
  • Year end bonus base on annual performance;
  • Public holidays cash benefits (New Year, Lunar New Year, Liberation Day, International Labour Day, National Day, King Hung’s Death Anniversary);
  • Annual leave (+ 11 public holidays mentioned above);
  • Social insurance, Health insurance, Unemployment insurance, paid by the employee during probation and 24/7 Personal Accident Insurance;
  • Parking fee;
  • 2 duty meals at Staff Canteen;
  • Uniform covered by the Hotel;
  • National under local contract (Vietnamese candidate only).

Yêu cầu công việc

  • Formal culinary education or equivalent certificate;
  • Experience working in international settings, particularly in hotels, is highly desirable;
  • Expertise in Asian cuisines and Western, cooking techniques ingredients, and flavors;
  • Strict adherence to food safety and sanitation standards;
  • Fluency in English and office computer skills;
  • Strong leadership skills to manage and motivate a diverse team of chefs and kitchen staff.

Yêu cầu hồ sơ

Thank you for taking the time to express your interest in the job opportunity at Sofitel Saigon Plaza.

If you want to apply for this position, please send your online application to the Sofitel Saigon Plaza Hotel on Hoteljob or contact the email addresses Baohuyen.Nguyen (AT sign)Sofitel.com or message via phone number 0901 817 431.

Khu vực
Báo cáo

Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng
Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng Xem trang công ty
Quy mô:
25 - 100 nhân viên
Địa điểm:
Lô 12- 13 Võ Nguyên Giáp-Phước Mỹ- Sơn Trà- Đà Nẵng

Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng là sự kết hợp hoàn hảo giữa âm nhạc tuyệt vời, đồ ăn ngon và đồ uống thần thánh trên khung cảnh tuyệt đẹp của Bãi biển Mỹ Khê! Nhà hàng hai tầng cực kỳ hiện đại và một số sân hiên tuân theo khái niệm 'ngày qua đêm' một cách hoàn hảo. Từ bữa sáng cuối tuần bình dị trước khi mọi người thức dậy, đến...

Những nghề phổ biến tại Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng

Bạn làm việc tại Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng

Nhà Hàng Escobeach Đà Nẵng

Click để đánh giá