Mô tả công việc
Supervise kitchen operations, ensuring all dishes meet Halal standards.
Create menus that cater to Muslim guests and dietary requirements.
Train and manage kitchen staff to ensure high standards of quality and compliance with Halal regulations.
Oversee ingredient management, ensuring all products meet Halal standards, and manage inventory.
Ensure food safety and hygiene in line with international and Islamic regulations.
Yêu cầu công việc
Halal certification with at least 3 years of experience as a Sous Chef or similar/ higher position.
Solid knowledge in Halal menu design.
Strong leadership skills, the ability to train staff, and a solid understanding of Halal standards.
Experience in 5-star hotels, resorts, or fine dining preferred.
Excellent organizational skills and ability to perform under pressure.
Prefer to have working experience in CIS/GCC countries.
Quyền lợi được hưởng
Competitive Service charge & Salary
Shared accommodation based on availability (applied for non Danang residents)
Accidental insurance (24/24) and Social insurance
02 days off per week
Provided uniform, Duty meal and Transportation
Opportunities for full time positions at InterContinental Danang or other IHG properties
Khách sạn Paragon Sài Gòn là một trong những khách sạn kinh doanh và giải trí 4 sao hàng đầu tại thành phố Hồ Chí Minh. Khách sạn nằm ngay trung tâm thương mại và kinh doanh quận 1 của Hồ Chí Minh. Chỉ cách Nhà Hát Lớn và trung tâm mua sắm VinCom 3 phút đi bộ. Từ các phòng, du khách có thể ngắm nhìn khung cảnh tuyệt vời của trung tâm Sài Gòn từ Nhà hát lớn đến Nhà thờ Đức Bà. Khách sạn cung cấp một mức độ dịch vụ và tiện nghi được thiết kế để đảm bảo rằng cả khách doanh nhân và khách du lịch đến thăm thành phố cửa ngõ mới nổi và nhộn nhịp này của Châu Á sẽ tìm thấy lòng hiếu khách duyên dáng và các dịch vụ cá nhân hóa. Với sự kết hợp hài hòa giữa cấu trúc truyền thống Việt Nam và phong cách hiện đại mang hơi hướng Pháp sẽ mang đến cho du khách những trải nghiệm thú vị.