![A by TUNG A by TUNG](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/87/1685000753280-z4208563556521-7bbc958508e327d8a382b7c0f297f30c-1697217383.jpg)
Mô tả công việc
- Familiar with and enforces food safety and health guidelines.
- Provides input for creation of restaurant and bar menus.
- Completes daily food production sheets and other reports.
- Checks all stations to ensure proper setup, cleaning, stocked to forecasted business, and take down before, during, and after each shift.
- Assists in quarterly inventories and ensures inventory is used “first in, first out” to avoid spoilage.
- Inspects ingredients upon delivery and before use to ensure quality.
- Organizes frequent cleaning and sanitation of work areas, cooler, and pantry storage.
- Clean and sanitize kitchen equipment, report malfunctioning equipment to Engineering.
- Relays feedback of restaurant employees to department manager.
- Trains kitchen staff
- Leads periodic meetings with restaurant stewards and cooks to coach on new recipes and kitchen processes.
- Works with Executive Chef to schedule restaurant cooks, stewards, and other kitchen staff for appropriate coverage.
- Conducts interviews with potential hires upon request.
- Inspect orders to ensure the temperature, quality, presentation, and portion size meets restaurant standards.
- Assists in cutting meat, preparing food and stocking restaurant workstations.
- Shares food and beverage complaints with Executive Chef and works to resolve.
- Participates in vendor and outlet food tastings.
- Ensures department adheres to Radisson Hotels Group, hotel, local and state health, hygiene and safety policies.
- Maintains current and seasonal recipes for menu items.
- Aware and informed about hotel events which impact restaurant and food inventory.
- Reports special requests, food spoilage, and other restaurant kitchen concerns to Executive Chef.
- Attends Banquet Event Order (BEO) meetings when clients will utilize restaurant for meals or events.
- Attends stand-up, safety, and other periodic meetings in Executive Chef’s absence.
- Responds quickly and accurately to requests for special accommodations (allergies, non-menu dishes) for guests, groups, and events.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary and benefit package
- Learning and development within Radisson Hotels Group
- Internal Careers Advancement
- Company shuttle bus
- Uniform & duty meals
Yêu cầu công việc
- Minimum of 3 years progressive experience in high-volume kitchen in International Hotel Brand
- Culinary degree or equivalent preferred
- Knowledge of HACCP guidelines
- Excellent oral and written communication skills
Yêu cầu hồ sơ
![A by TUNG A by TUNG](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/87/1685000753280-z4208563556521-7bbc958508e327d8a382b7c0f297f30c-1697217383.jpg)
A by Tung - Khi niềm đam mê ẩm thực được lan toả và viết tiếp câu chuyện của mình Lấy cảm hứng từ câu chuyện theo đuổi niềm đam mê bất tận với phong cách ẩm thực cao cấp của Bếp trưởng Hoàng Tùng, chúng tôi tự hào được giới thiệu với thực khách một địa điểm trải nghiệm ẩm thực hoàn toàn mới tại Sài Gòn mang tên Å by Tung. Nếu Å là ký tự đầu tiên với dấu tròn đặc trưng cho bảng chữ cái của Bắc Âu, Å by Tung chính là biểu tượng của sự dẫn đầu, đại diện cho sự sáng tạo không ngừng trong ẩm thực, mang tinh thần và không khí của những nước Bắc Âu tối giản, hiện đại, năng động, trẻ trung và sáng tạo.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2011
Mission
-
Để tôn vinh Bắc Âu, nơi niềm đam mê ẩm thực hảo hạng của đầu bếp Tung bùng nổ, nhà hàng mang đến cho những vị khách yêu thích cái nhìn trực diện về nội thất Bắc Âu ấn tượng và sự tôn vinh hương vị, tính thời vụ và tính thẩm mỹ, trong thực đơn nếm thử 20 món đặc trưng của nhà hàng.
-
Không ngừng đổi mới và đôi khi nổi loạn, ngoài việc giới thiệu những món ăn đặc trưng, Hoàng Tung và nhóm của anh còn đam mê khơi gợi cảm giác kỳ diệu trong mỗi thực khách và mang đến trải nghiệm độc đáo, đích thực.
Những nghề phổ biến tại A by TUNG
Bạn làm việc tại A by TUNG? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
![Logo A by TUNG](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/87/1685000753280-z4208563556521-7bbc958508e327d8a382b7c0f297f30c-1697217383.jpg)