Mô tả công việc
Tasks in the pre-opening phase
Key 1: Build a strong kitchen team:
- Assist the Operation Manager in establishing a kitchen organization chart
- Recruitment, interview and training employees for the kitchen team
- Create the kitchen processes to work effectively with the FOH team
- Establish a training plan, able to train new employees, provide ongoing training for subordinate employees
Key 2: Propose OS&E and equipment for the kitchen:
- Support looking for and connecting suppliers to the Purchase Department
- Propose a list of OS&E of kitchen equipment
- Responsible to control equipment, and material received from suppliers
Key 3: Menu development
- Suggest menu following restaurant concept
- Create a seasonal menu, a special menu for a private party
Task on the opening phase
Responsibilities
- Check the daily list of required ingredients, monitor food inventory levels, and determine what needs to be restocked and when
- Monitor food budgets and ensure supply orders do not exceed allocated budgets
- Maintain kitchen order and hygiene by ensuring the cleanliness of tables, counters, and all work areas
- Ensure general cleanliness and maintenance of all kitchen equipment and utensils
- Operate kitchen equipments
- Monitor equipment performance and order replacements as and when needed
- Prepare ingredients and oversee food preparation
- Ensure that all dishes are cooked well and presented in an aesthetically pleasing way
- Supervise the kitchen staff to ensure that they are performing their duties efficiently
- Provide training for new kitchen staff
Quyền lợi được hưởng
- Full benefit according to the provision of Law and State
- Competitive Salary
- Service charge
- Team building, Staff party Discount for staff members
- Slip shift allowance
- ×3 basic salary + 1 compensation leave when working on public holiday
Yêu cầu công việc
Ability to work well under pressure especially during peak hours and busy periods
Good interpersonal skills including the ability to communicate well with the chefs and service crew
Leadership skills and confidence in training the kitchen crew
Organized with a keen eye for detail
Passionate about providing exceptional standards of service
A minimum of three years’ experience as a sous chef or head chef.
Yêu cầu hồ sơ
Ra đời từ năm 2006, Công Ty Cổ Phần Cung Cấp Thực Phẩm The Caterers khởi nghiệp từ ý tưởng kinh doanh nhỏ về sản xuất và giao tận nơi bánh mì sandwich đóng gói sẵn. Đến nay, The Caterers đã trở thành doanh nghiệp dẫn đầu trong việc cung cấp các dịch vụ thực phẩm đa dạng trên khắp cả nước. Là doanh nghiệp độc lập, chuyên nghiệp và sáng tạo, The Caterers chuyên cung cấp dịch vụ phục vụ căn tin trường học, suất ăn công nghiệp, phần ăn văn phòng và cung cấp dịch vụ phục vụ tiệc, sự kiện với mục tiêu nâng cao chất lượng cuộc sống cho khách hàng và xã hội. Với sự tự tin trong chuyên môn, chúng tôi đã xây dựng danh tiếng của mình khi luôn mang đến các loại hình dịch vụ linh hoạt, chất lượng và nhanh chóng cho tất cả các nhu cầu dịch vụ khác nhau của khách hàng, dù cho đó là dịch vụ giao phần ăn tận nơi, bếp nấu tại chỗ, căn tin tự phục vụ, hay tổ chức sự kiện doanh nghiệp quy mô lớn, tiệc tư gia cao cấp, hay buổi lễ cầu hôn lãng mạn… Hiện tại, The Caterers có hơn 600 nhân viên toàn thời gian đang phục vụ trên 13,500 bữa ăn mỗi ngày tại 30 Hệ thống trường Quốc tế – Song ngữ, nhà máy, văn phòng và tổ chức hơn 620 tiệc, sự kiện mỗi năm. Thành công này đã góp phần tạo thêm động lực để chúng tôi tiếp tục duy trì chất lượng dịch vụ, tận tụy với khách hàng, và chia sẻ những gì tốt nhất cho cộng đồng.
Chính sách bảo hiểm
- Đóng bảo hiểm sức khỏe cho 100% nhân viên cũng như người thân của cán bộ thuộc cấp quản lý trong công ty.
- Bảo hiểm tư nhân cao cấp
Các hoạt động ngoại khóa
- Bóng đá
- Bóng bàn
- Cầu lông
- Teambuilding
Lịch sử thành lập
- Công ty là một công ty tư nhân, được thành lập vào năm 2006
Mission
- Định hướng phát triển thành một Tập đoàn hàng đầu khu vực, không ngừng đổi mới, sáng tạo để góp phần nâng cao chất lượng cuộc sống của mọi người và nâng tầm vị thế của thương hiệu Việt trên trường quốc tế.