Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
According to the Hotel policy and Kitchen Department regulations organize and direct Staff Canteen’s operation.
RESPONSIBILITIES:
- Supervise the function of all Kitchen employees, facilities, and cost, promote the food quality.
- Control and analyze on an on-going basis as: Quality levels of production and presentation, Staff satisfaction, Operating food cost, Cleanliness, sanitation, hygiene.
- Responsible for the preparation of menus under the direct supervision of the Executive chef , taking into consideration of: Staff requirements, Management needs, Trends, Potential cost, Availability of food products.
- Inspect perishable food items received for quality control, when requested by Executive Chef.
- Pass to Executive Chef the daily Market List requirement.
- Produce up to date menu cost standard according to the Actual Cost and Potential Cost.
- Check punctuality of all staff assigned to him.
- Supervise the staff to maintain good grooming and standard of uniforms.
- Interview potential candidates, select and propose for Executive Chef 's approval, perform appraisal, orientation and suspension if necessary.
- Responsible for the preparation, production, presentation of all Staff Canteen food and dishes and ensure highest quality at all times.
- Check stock and products.
- Check food items prepared by his subordinates and correct any mistakes immediately.
- Have knowledge of all cooking ingredients, techniques, preparation and equipment in his sections.
- Alert in energy saving.
- Attend to staff as required.
- Establish and maintain effective employee relations in his section.
- Develop formal training plans and conducts on the job training sessions to the staff assigned to him.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skills.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Vocational Certificate in kitchen or food preparations or related field.
- 3 years related experience as staff canteen chef or an equivalent combination of education and culinary/kitchen operations experience.
Yêu cầu hồ sơ
Ra đời từ năm 2006, Công Ty Cổ Phần Cung Cấp Thực Phẩm The Caterers khởi nghiệp từ ý tưởng kinh doanh nhỏ về sản xuất và giao tận nơi bánh mì sandwich đóng gói sẵn. Đến nay, The Caterers đã trở thành doanh nghiệp dẫn đầu trong việc cung cấp các dịch vụ thực phẩm đa dạng trên khắp cả nước. Là doanh nghiệp độc lập, chuyên nghiệp và sáng tạo, The Caterers chuyên cung cấp dịch vụ phục vụ căn tin trường học, suất ăn công nghiệp, phần ăn văn phòng và cung cấp dịch vụ phục vụ tiệc, sự kiện với mục tiêu nâng cao chất lượng cuộc sống cho khách hàng và xã hội. Với sự tự tin trong chuyên môn, chúng tôi đã xây dựng danh tiếng của mình khi luôn mang đến các loại hình dịch vụ linh hoạt, chất lượng và nhanh chóng cho tất cả các nhu cầu dịch vụ khác nhau của khách hàng, dù cho đó là dịch vụ giao phần ăn tận nơi, bếp nấu tại chỗ, căn tin tự phục vụ, hay tổ chức sự kiện doanh nghiệp quy mô lớn, tiệc tư gia cao cấp, hay buổi lễ cầu hôn lãng mạn… Hiện tại, The Caterers có hơn 600 nhân viên toàn thời gian đang phục vụ trên 13,500 bữa ăn mỗi ngày tại 30 Hệ thống trường Quốc tế – Song ngữ, nhà máy, văn phòng và tổ chức hơn 620 tiệc, sự kiện mỗi năm. Thành công này đã góp phần tạo thêm động lực để chúng tôi tiếp tục duy trì chất lượng dịch vụ, tận tụy với khách hàng, và chia sẻ những gì tốt nhất cho cộng đồng.
Chính sách bảo hiểm
- Đóng bảo hiểm sức khỏe cho 100% nhân viên cũng như người thân của cán bộ thuộc cấp quản lý trong công ty.
- Bảo hiểm tư nhân cao cấp
Các hoạt động ngoại khóa
- Bóng đá
- Bóng bàn
- Cầu lông
- Teambuilding
Lịch sử thành lập
- Công ty là một công ty tư nhân, được thành lập vào năm 2006
Mission
- Định hướng phát triển thành một Tập đoàn hàng đầu khu vực, không ngừng đổi mới, sáng tạo để góp phần nâng cao chất lượng cuộc sống của mọi người và nâng tầm vị thế của thương hiệu Việt trên trường quốc tế.