Mô tả công việc
- Responsible for all management functions, operating procedures, practices and results of the restaurant.
- Deliver daily briefings and attend other Food and Beverage meetings as scheduled.
- Ensure high level of cleanliness in the restaurant at all times.
- Adhere to all safety and hygiene procedures in handling all equipment, utensils and crockeries and to prevent from accidents and minimize breakages.
- Attend all training assigned to and assist with the training of new colleagues as and when scheduled.
- Checks the dining room before opening hours: table setting, tableware, furniture, lightings, mis-en place and condiments - that they are in order.
- Checks staff uniforms, shoes, general appearance and makes sure they are well-groomed.
- Responsible for all store requisitions on fresh orders and replenishment for the outlet’s consumption.
- Takes food and beverage orders and assists waiters/waitresses in service.
- Ensure maximum creativity in all food displays.
- Checks all orders before they are sent to the guests’ tables and makes sure they are as per guests requirements, from the food down to the beverages.
- Responsible for all monetary amounts stated in guest checks and responsible also for all missing checks.
- Ensures that all restaurant policies and procedures are followed in order to provide quality service to guests.
- Active monitoring and participation in social media to increase awareness and business to restaurant.
- Take appropriate action to resolve guest complaints.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary + service charge + allowance + tips
- A professional and friendly working environment with opportunities for advancement, participation in social insurance, unemployment insurance, accident and health insurance.
- Duty meal and company uniform provided.
- Participation in training programs: professional development and English language training.
- Annual bonuses and other benefits as per company regulations.
Yêu cầu công việc
2. Health and safety and food hygiene certificates.
3. Fluent in Vietnamese, English and knowing Japanese is an advantage.
4. Have at least 2 year of experience in the same position in luxurious Japanese restaurants or in 4* hotels or higher.
5. Agile, enthusiastic, honest, careful and responsible; sociable, friendly and pressure-resistant.
Yêu cầu hồ sơ
HR Office - 44 Yên Phụ, Ba Đình, Hà Nội
SĐT: 0386463895 (Ms. Hồng Anh)
Vina Oils là một trong những công ty tiên phong và lớn nhất thị trường Việt Nam về lĩnh vực chăm sóc sức khỏe bằng giải pháp Tinh dầu Thiên Nhiên
Sau thời gian lao động tích cực và đầy tâm huyết của Ban Giám Đốc cũng như toàn thể nhân viên toàn thể Cán bộ công nhân viên; Vina Oils đã và đang tiếp tục khẳng định vị trí số 01 của mình trên thị trường Tinh Dầu Thiên Nhiên Việt Nam.
Với kinh nghiệm hơn 17 năm trong việc cung cấp giải pháp hương thơm cho doanh nghiệp, đã làm cho khách hàng của bạn hài lòng với giải pháp Scent Marketing cho các không gian: Khách sạn, Nhà hàng, Gym, Spa, Chuỗi bán lẻ, Phòng khám, Văn phòng .… là đối tác chiến lược độc quyền từ các nhà cung cấp hương thơm hàng đầu thế giới đến từ Pháp – Nhật Bản – Singapore - india. Vina Oils thiết kế mùi hương cho các thương hiệu cao cấp với dịch vụ tốt nhất thị trường