Mô tả công việc
• Responsible for the Kitchen outlet, ensure a smooth and profitable operation
• Maintain and develop the hotel’s cuisine concepts and standards in preparation and presentation to ensure a consistent quality culinary offering to guests
• Monitor and direct the daily operation to ensure the hygiene and safety criteria are followed and exercised in working area.
• Understand the business forecast thus conduct wisely management in manning and operation.
• Systemize the managerial process through a proper summary, checklist, logbook and record for follow up.
• Manage list of goods and stock available close with current operation
• Conduct a preventative maintenance plan on a periodic basis as required.
• Ensure all the stars following the hotel’s regulations and policies correctly.
• Promote positive inter-department relations through a concrete communication and cooperation.
• Perform other tasks as required by the department’s senior managers.
• Update operation logbook regularly in work shift, handover to the other shift for follow up.
• Assemble reports/records/checklist related to the department operation.
• Perform other administrative documentation as requested
• Be proactive in self-setting specific goals to develop in professional career.
• Participate to orientation programs & training courses organized by the department or the hotel management.
Quyền lợi được hưởng
- Full social Insurance, private accident and healthcare
- Dynamic, professional & open-minded working environment
- Joining training courses
- Competitive salary, benefits and bonus
- Supporting shift meals at star canteen
Yêu cầu công việc
• At least 4-5 years of working experience in professional culinary operation, hospitality background is preferred.
• Good inter-personality and creative skills
• English communication skill and computer skill are preferred
Yêu cầu hồ sơ
Số điện thoại: 0254 625 7272
Công ty Cổ phần Takahiro là Công ty kinh doanh về lĩnh vực F&B. Chúng tôi sở hữu chuỗi Nhà hàng cao cấp với thương hiệu Sushi Hokkaido Sachi và nhiều thương hiệu khác được nhượng quyền từ Nhật Bản. Cùng với đội ngũ bếp trưởng đến từ Nhật với hơn hơn 30 năm kinh nghiệm, và nguồn nhân lực đầu bếp với nhiều năm kinh nghiệm trong nghề.Mục tiêu hoạt động của Chúng tôi là mang đến chuỗi nhà hàng Nhật chính thống, đẳng cấp bậc nhất tại TP.HCM.Đến với TAKAHIRO bạn sẽ được làm việc trong môi trường năng động và nhiều cơ hội thăng tiến. được làm việc trong môi trường thân thiện, ổn định và lâu dài, hơn nữa Công ty luôn coi trọng giá trị đóng góp của người lao động vào sự phát triển chung của hệ thống.
Chính sách bảo hiểm
- Bảo hiểm sức khỏe & tai nạn PVI Premium;
- Bảo hiểm xã hội
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Zumba
- Bóng đá
- Bóng bàn
- Cầu lông
- Teambuilding
Lịch sử thành lập
- Công ty Cổ phần Thực Phẩm Takahiro được thành lập năm 2013
Mission
Công ty không ngừng đổi mới, sáng tạo để kiến tạo hệ sinh thái các sản phẩm dịch vụ đẳng cấp, góp phần nâng cao chất lượng cuộc sống của mọi người và nâng tầm vị thế của thương hiệu Việt trên trường quốc tế.