Suất ăn hàng không Việt Nam

Hồ Chí Minh
200 - 500 nhân viên
Sản xuất / Vận hành sản xuất
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Suất ăn hàng không Việt Nam

Vận tải
Hành chính
Lao động có tay nghề và sản xuất
Công nghệ thông tin

Việc làm Suất ăn hàng không Việt Nam

Cập nhật 11/03/2025 15:11
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công ty TNHH MTV Suất ăn hàng không Việt Nam
Chef De Partie / Tổ trưởng Bếp
Suất ăn hàng không Việt Nam
23 việc làm 7 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 25/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu

Mô tả công việc

• Responsible for the Kitchen outlet, ensure a smooth and profitable operation

• Maintain and develop the hotel’s cuisine concepts and standards in preparation and presentation to ensure a consistent quality culinary offering to guests

• Monitor and direct the daily operation to ensure the hygiene and safety criteria are followed and exercised in working area.

• Understand the business forecast thus conduct wisely management in manning and operation.

• Systemize the managerial process through a proper summary, checklist, logbook and record for follow up.

• Manage list of goods and stock available close with current operation

• Conduct a preventative maintenance plan on a periodic basis as required.

• Ensure all the stars following the hotel’s regulations and policies correctly.

• Promote positive inter-department relations through a concrete communication and cooperation.

• Perform other tasks as required by the department’s senior managers.

• Update operation logbook regularly in work shift, handover to the other shift for follow up.

• Assemble reports/records/checklist related to the department operation.

• Perform other administrative documentation as requested

• Be proactive in self-setting specific goals to develop in professional career.

• Participate to orientation programs & training courses organized by the department or the hotel management.

Quyền lợi được hưởng

Attractive Salary and Benefit Package

- Full social Insurance, private accident and healthcare

- Dynamic, professional & open-minded working environment

- Joining training courses

- Competitive salary, benefits and bonus

- Supporting shift meals at star canteen

Yêu cầu công việc

• At least vocational certificate in culinary knowledge and education.

• At least 4-5 years of working experience in professional culinary operation, hospitality background is preferred.

• Good inter-personality and creative skills

• English communication skill and computer skill are preferred

Yêu cầu hồ sơ

Số điện thoại: 0254 625 7272

Khu vực
Báo cáo

Công ty TNHH MTV Suất ăn hàng không Việt Nam
Suất ăn hàng không Việt Nam Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
10 Bạch Đằng, Phường 2, Tân Bình, Thành phố Hồ Chí Minh

Công ty TNHH MTV Suất Ăn Hàng Không Việt Nam là Công ty chuyên sản xuất, chế biến suất ăn và cung cấp dịch vụ cho các Hãng hàng không tại Sân bay Quốc tế Tân Sơn Nhất.

  • 2014: Nhận giải thưởng "Best Performance of 2014"
  • 2009: Nhận chứng nhận ISO9001:2008
  • 2000: Nhận chứng chỉ chất lượng HACCP
  • 1993: VASC được thành lập

Những nghề phổ biến tại Suất ăn hàng không Việt Nam

Bạn làm việc tại Suất ăn hàng không Việt Nam? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Suất ăn hàng không Việt Nam

Suất ăn hàng không Việt Nam

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo