Mô tả công việc
- Supervises day to day kitchen operations and staff. Sales volume, culinary category, number of meals served and complexity of the operation determine level of responsibility and scope of position.
- Supervises all food preparation areas including banquets, Room Service, restaurants, bar/lounge and associate cafeteria to ensure a consistent, high quality food product.
- Works with the Food and Beverage management team and associates to continually improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget.
- As an assistant department head, uses leadership skills to manage other managers.
Quyền lợi được hưởng
• Have the competitive salary and benefit package
• Support transportation fares for commencement and completion of the labor contract
• Support annual home leave allowance
• Support PTI insurance plan and 24 hour accident insurance plan
• Support training and development programs for personal career paths
• Enjoy the indoor and outdoor associates’ activities
• Enjoy the team building activities
• Enjoy the activities of environment preservation and taking care of our communities
• And etc.
Yêu cầu công việc
Education and Experience
• High school diploma or GED; 4 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.
OR
• 2-year degree from an accredited university in Culinary Arts, Hotel and Restaurant Management, or related major; 2 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.
Yêu cầu hồ sơ
Ứng viên vui lòng gửi CV tiếng anh kèm ảnh qua website hoteljob.vn hoặc email của khách sạn.
Liên hệ Zalo để được hỗ trợ thêm: 077 3401833
Saint-Honoré là chuỗi cửa hàng bánh thủ công và truyền thống theo phong cách Pháp, hiện đã có cửa hàng tại hai thành phố lớn Hà Nội và Hồ Chí Minh, Việt Nam. Các cửa hàng của Saint-Honoré cung cấp đa dạng các dòng bánh mì, bánh ngọt, bánh ngàn lớp và các dòng bánh tươi khác, từ các dòng bánh truyền thống Pháp cho đến những sản phẩm sáng tạo độc đáo hơn.
Gắn liền với những phương thức truyền thống nhưng đồng thời cũng cởi mở trong việc tìm hiểu thêm các xu hướng mới, Saint-Honoré đã làm mới lại hình ảnh về cửa hàng bánh cổ điển bằng cách phát triển thêm các mô hình kinh doanh như cửa hàng bánh bán lẻ, cửa hàng cà phê bánh và nhà hàng.
Cửa hàng cũng đưa tới khách hàng các lựa chọn mua hàng khác nhau như: mua hàng tại cửa hàng, ăn tại cửa hàng, mua hàng mang đi, giao hàng tận nơi.