Mô tả công việc
- Prepare food consistently to the level required by the Sous Chef and the Restaurant’ standard.
- Complete all storage, stock rotation and cleaning tasks for the section to the required standard within the given time.
- Maintain the correct level of stock as set down by the Chef and minimize wastage of any sort.
- Accurately and calmly give instructions to kitchen helpers during service and assist if necessary in the completion of the instructions.
- Maintain and work carefully with any personal or kitchen equipment and minimize breakages.
- Comply with statutory and legal requirements for fire, health and safety, hygiene, licensing and employment and to ensure team members similarly comply.
- Be responsible for rostering, shift management and problem solving when Sous Chef is not on duty.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary
- Incentives bonus
- Meal Allowance
- Parking allowance
Yêu cầu công việc
- Required language(s): English
- At least 2 year(s) of working experience in the related field is required for this position.
- Preferably Senior Staff/Team Leader/Supervisors specializing in Food/Beverage/Restaurant Service or equivalent.
- Full-Time position(s) available.
- Flexible working time
- Working address
1. 19 Lê Thánh Tôn, P. Bến Nghé, Quận 1 , TP. HCM
2. 24 Thảo Điền, P. Thảo Điền, Quận 2, TP.HCM
3. Crescent Mall, 101 Tôn Dật Tiên, Quận 7, TP.HCM
Yêu cầu hồ sơ
Send your resume by Hoteljob.vn
If you have any questions or concerns, please contact 028 3822 6838 (HR Department)
Saint-Honoré là chuỗi cửa hàng bánh thủ công và truyền thống theo phong cách Pháp, hiện đã có cửa hàng tại hai thành phố lớn Hà Nội và Hồ Chí Minh, Việt Nam. Các cửa hàng của Saint-Honoré cung cấp đa dạng các dòng bánh mì, bánh ngọt, bánh ngàn lớp và các dòng bánh tươi khác, từ các dòng bánh truyền thống Pháp cho đến những sản phẩm sáng tạo độc đáo hơn.
Gắn liền với những phương thức truyền thống nhưng đồng thời cũng cởi mở trong việc tìm hiểu thêm các xu hướng mới, Saint-Honoré đã làm mới lại hình ảnh về cửa hàng bánh cổ điển bằng cách phát triển thêm các mô hình kinh doanh như cửa hàng bánh bán lẻ, cửa hàng cà phê bánh và nhà hàng.
Cửa hàng cũng đưa tới khách hàng các lựa chọn mua hàng khác nhau như: mua hàng tại cửa hàng, ăn tại cửa hàng, mua hàng mang đi, giao hàng tận nơi.