Mô tả công việc
• Experience with recipes and suggest new ingredients
• Provide training for kitchen staff
• Ensure food preparation process are in compliance with established store policies and procedures, attaining a high level of food quality
• Knowledgeable on food portioning, cooking methods, kitchen recipes, policies and procedures
• Upkeep the maintenance of the grill equipment, preparation area, kitchen equipment and food storage areas and ensure it is clean, sanitized and organized
• Monitor food stock and place orders.
• Ensure hygiene principles in all cooking areas are maintained.
• Able to use knives, hand tools, utensils, and equipment to portion, cut, slice, julienne, whip, beat, maintain holding temperature, chill, freeze or otherwise produce food for the dining room
• Oversee day-to-day culinary operations
• Coordinate food and kitchenware orders
• Check freshness and quality of ingredients
• Standardized recipes and plate presentations
• Work with management to create a memorable experience for guests
Quyền lợi được hưởng
QUYỀN LỢI
- Lương cơ bản theo năng lực (12 tháng xét duyệt tăng lương 1 lần; làm tốt được xét tăng lương trước thời hạn)
- Hỗ trợ: cơm trưa tại Công ty.
- Hỗ trợ: giữ xe tại công ty
- Chế độ thăm hỏi, hiếu hỉ, sinh nhật.
- Đầy đủ chế độ chính sách theo quy định.
Yêu cầu công việc
• Proven Japanese Grilling (Yakiniku) experience
• At least 5 years’ working experience as Chef (Assistant Chef will be preferred)
• Professional Fluency in English or Japanese (English preferred)
• Hours: 16:00 – 23:00
• Days: 6 days a week
• Age: 30 – 48
• Benefits: Increments based on performance
Yêu cầu hồ sơ
Yêu cầu hồ sơ:
1. Thư ứng tuyển
2.CCCD, Bằng cấp hoặc chứng chỉ liên quan.
CÁCH THỨC ỨNG TUYỂN:
OPUS SAIGON, 12 Phan Kế Bính, P.Đakao, Quận 1, TPHCM
Liên hệ qua số điện thoại:028 39117189
Saint-Honoré là chuỗi cửa hàng bánh thủ công và truyền thống theo phong cách Pháp, hiện đã có cửa hàng tại hai thành phố lớn Hà Nội và Hồ Chí Minh, Việt Nam. Các cửa hàng của Saint-Honoré cung cấp đa dạng các dòng bánh mì, bánh ngọt, bánh ngàn lớp và các dòng bánh tươi khác, từ các dòng bánh truyền thống Pháp cho đến những sản phẩm sáng tạo độc đáo hơn.
Gắn liền với những phương thức truyền thống nhưng đồng thời cũng cởi mở trong việc tìm hiểu thêm các xu hướng mới, Saint-Honoré đã làm mới lại hình ảnh về cửa hàng bánh cổ điển bằng cách phát triển thêm các mô hình kinh doanh như cửa hàng bánh bán lẻ, cửa hàng cà phê bánh và nhà hàng.
Cửa hàng cũng đưa tới khách hàng các lựa chọn mua hàng khác nhau như: mua hàng tại cửa hàng, ăn tại cửa hàng, mua hàng mang đi, giao hàng tận nơi.