Mô tả công việc
Cooking and preparing high quality dishes;
Assisting the executive Chef to create menu items, recipes and develop dishes;
Supervising all kitchen stations Supervising, motivating and working closely with other Chef of all levels;
Being responsible for health and safety;
Being responsible for food hygiene practices;
Ensuring food quality and excellent standards are maintained for all dishes created (follow recipe);
Assisting with determining food inventory needs, stocking and ordering;
Ensuring the kitchen meets all regulations including sanitary and food safety guidelines;
Food oder, food receiving, food cost.
Quyền lợi được hưởng
- Base salary will be share during interview.
- Service Charge & Tip
- Staff meal and uniform are provided.
- Offer official contract after 1 - 2 months working
- 13th month salary
Yêu cầu công việc
Much have Basic English in speaking.
Have 2 years experience.
Yêu cầu hồ sơ
Ngành nghề chính: Nhà hàng và các dịch vụ ăn uống phục vụ lưu động
Loại hình hoạt động: Công ty TNHH Một Thành Viên
Mã số thuế: 0315519381
Địa chỉ: 115 Lý Tự Trọng, Phường Bến Thành, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh
Đại diện pháp luật: Bùi Thị Thu Hiền
Ngày cấp giấy phép: 21/02/2019
Ngày hoạt động: 21/02/2019 (Đã hoạt động 5 năm)
Trạng thái: Đang hoạt động