Mô tả công việc
• Analyze and submit month-end reports and identify deviation from business plan goals
• Participate in management meetings to review progress towards achievement of business plan goals and develop the annual business plan related for the outlet
• Plan, implement and measure profit enhancement programs by working with the kitchen & Marketing Department. Prepare & submit post-mortem promotion report to F&B Manager upon completion of promotion
• Implement and maintain control measures to ensure that food & beverage costs, productivity, labour costs and operating supply costs for the outlet is in line with budget
Outlet Operation
• Conduct departmental daily briefings to ensure that all pertinent information is well received by team members
• Supervise team members to ensure that all tasks assigned/required in the outlet are carried out on time and according to instruction and departmental standards
• Build a good relationship with guests or regular patrons. Try to remember individual patron’s names and their preferences to extend a personalized service
• Handle guests’ complaints and comments tactfully and efficiently
• Handle all administration work pertaining to cashier/bar operation requirement and company’s policies
• Maintain department communication logbook and updated notice board
• Check the supply of equipment/stock level and ensure that there is no shortage of items which have impact on the operation and guests
• Check the outlet/back of the house cleanliness to ensure that it is in compliant with F&B sanitation and hygiene rules and regulations
• Maintain complete knowledge of all food & beverage services, contents & preparation methods, outlets and hotel services/features
• Ensure that health, safety and security procedures are in place in the outlet
• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management
• Perform proper handover and communication to the next shift
• Assist other food & beverage outlets with their operations during peak times or when required
Team Management
• Interview, select and recruit outlet employees
• Identify and develop team members with potential
• Conduct performance review with the team
• Constantly monitor team members’ appearance, attitude and degree of professionalism
• Develop, conduct maintain all staff training programs for team members, focusing on their development needs, providing them with new skills to meet the changing needs of the business
• Prepare weekly staff schedules keeping in mind anticipated business, operating budgets and standards of service
• Conduct monthly departmental meetings to provide information to team members, obtain their feedback, rectify operation issues and provide a regular forum for department communication
Details will be discussed during the interview
Quyền lợi được hưởng
- Participating in Social insurance and Health insurance according to regulations. / Tham gia BHXH và BHYT theo quy định.
- Meal allowance / Phụ cấp cơm ca
- Standard working mode of Accor Corporation/ Chế độ làm việc theo tiêu chuẩn của tập đoàn Accor
Yêu cầu công việc
Knowledge and Experience
• Additional certification(s) in Food & Beverage will be an advantage
• Good reading, writing and oral proficiency in English language
• Minimum 2 years of relevant experience in a similar capacity
• Good working knowledge of MS Excel, Word, & PowerPoint
• High degree of professionalism with sound human resources management and business acumen capabilities
Competencies
• Strong leadership, interpersonal and training skills
• Good communication and customer contact skills
• Service oriented with an eye for details
• Ability to work well in stressful & high-pressure situations
• A team player & builder
• A motivator & self-starter
• Well-presented and professionally groomed at all times
Yêu cầu hồ sơ
- Certificates/ Bằng cấp, chứng chỉ
- Notaried ID Card/ Căn cước công dân photo công chứng
- CV/ Sơ yếu lý lịch
- Health check / Giấy khám sức khỏe
- Criminal Record / Xác nhận hạnh kiểm
Công ty Cổ phần Đầu tư SC Group được thành lập vào ngày 24 / 04 / 2014 với tên ban đầu là Công ty TNHH Sáu Cua .SC Group đã , đang và sẽ không ngừng cung cấp những sản phẩm có chất lượng cao và dịch vụ hoàn hảo nhằm mang đến sự hài lòng cao nhất cho khách hàng. Đóng góp tích cực cho sự phát triển ngành dịch vụ Ẩm thực và Chăm sóc sức khỏe.Sau những năm hình thành và phát triển, SC Group được khách hàng tin yêu với hệ thống chuỗi nhà hàng: Nhà hàng ẩm thực Sáu Cua, Ẩm thực Vị Biển, Dê tươi Hiệp Thành và dịch vụ chăm sóc sức khỏe Massage Khỏe Shiatsu.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội.
Các hoạt động ngoại khóa
- Team building/ thư viện sách
- Chế độ nghỉ mát hàng năm, sinh nhật, picnic, team building,… 1-2 lần/năm
Lịch sử thành lập
- Thành lập năm 2017
Mission
-
Một trong những nhân tố thành công cho một chuỗi nhà hàng là khả năng giữ vững chất lượng phục vụ tại các cửa hàng. Tất cả thành viên quản lý đều có nhận thức cao về tính hệ thống ngay từ khi bắt đầu trai trương một nhà hàng. Các quy trình vận hành được văn bản hóa và thực thi một cách bài bản, hệ thống đào tạo và đội ngũ kiểm tra chất lượng được lập ra để liên tục đảm bảo chất lượng sản phẩm.
- Sự khác biệt của chúng tôi về ngành dịch vụ đó chính là sự thống nhất của các tập thể cá nhân đã đồng lòng cùng nhau góp phần tạo nên sự bền vững và phát triển.